Het Oude Dykhuys (Di t/m Do & Zo)

Dinerbon Lisserbroek Het Oude Dykhuys (Di t/m Do & Zo)
Adres
Lisserdijk 567
2165AL Lisserbroek
Telefoon
0252 413905
Dinerbon Lisserbroek Het Oude Dykhuys (Di t/m Do & Zo)

Geldig

Dinsdag met lunch en diner

Woensdag met lunch en diner

Donderdag met lunch en diner

Zondag met lunch en diner

Niet geldig

Vrijdag 

Zaterdag 

Het Oude Dykhuys accepteert vanaf nu ook zeker uw dinerbon. Aan de Lisserdijk in Lisserbroek kunt u dit leuke en gezellige restaurant vinden. Dit hét adres waar u echt kunt genieten van een heerlijke diner of een goede lunch. U kunt langskomen voor een zakendiner of een gezellige lunch met vrienden, maar voor andere gelegenheden staat Het Oude Dykhuys ook zeker voor u klaar! Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling. De Chef-kok, Alfred van Dijk, heeft al vele prijzen gewonnen voor zijn bijzondere werk. Hij kookt samen met zijn team de beste gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse. Bel met Het Oude Dykhuys naar de verschillende mogelijkheden die het restaurant heeft voor eventuele evenementen. Rondom het gebied van Het Oude Dykhuys kunt u leuke uitstapjes maken, maar sluit de dag zeker af met uw dinercheque bij Het Oude Dykhuys om er een perfect uitje van te maken!

Op de menukaart van het restaurant staan een à la carte menu, een wisselend 4-gangen menu, een vegetarisch menu en een 3-gangen ‘Economy menu’. Ook de lunchkaart is uitgebreid en wisselend. Hierop staat een wisselend 3-gangen menu en een à la carte menu. De menukaarten wisselen, omdat het restaurant de verschillende seizoenen volgt. Zo blijven de gerechten lekker vers en ook van goede kwaliteit.

U kunt komen lunchen van dinsdag t/m vrijdag en dineren van dinsdag t/m zondag. Twijfel niet en ga snel met uw dinercheque of dinerbon naar Het Oude Dykhuys!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10