Pannenkoekenstation

Dinerbon Opperdoes Pannenkoekenstation
Adres
Zwartepad 19
1674NZ Opperdoes
Telefoon
0227 540116
Dinerbon Opperdoes Pannenkoekenstation
Dinerbon Opperdoes Pannenkoekenstation

In het dorp Opperdoes, dat ligt tussen Medemblik en Hoorn, is een extra station te vinden, namelijk het Pannenkoekenstation! Tussen Medemblik en Hoorn rijdt nog de historische stoomtrein, wat een leuk uitje is om te doen met uw kinderen. Bij deze stoomtrein kunt u in het weekend uitstappen op station Opperdoes. Vanaf hier is het mogelijk om met een speurtocht het Pannenkoekenstation te bereiken. Ook kunt u gewoon zelf naar het Pannenkoekenstation lopen. Wanneer u op het terras of in het restaurant zit, kunnen uw kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

Verder is er natuurlijk nog veel meer te doen in Opperdoes. Het wordt namelijk ook wel ‘Klein Giethoorn’ genoemd, vanwege de vele sloten en bruggetjes die het dorp rijk is. Op maar twee kilometer van Opperdoes ligt Medemblik, waar u een bezoek kunt brengen aan de haven, maar ook aan kasteel Radboud en het Bakkerijmuseum.

Het Pannenkoekenstation is de perfecte stop om te genieten van een heerlijke pannenkoek. En het leuke is dat u helemaal zelf uw eigen pannenkoek kunt samenstellen. Natuurlijk zijn er ook vaste speciale combinaties, maar het is ook leuk om zelf uw favoriete combinatie samen te stellen. Naast Pannenkoeken worden er ook andere gerechten aangeboden. U kunt bijvoorbeeld lunchen met belegde broodjes of snacks en er zijn ook enkele andere hoofdgerechten en salades om uit te kiezen.

Het pannenkoekenstation is ook uitermate geschikt om kinderpartijtjes te vieren. Dit kan elke woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. Er worden dan pannenkoeken gegeten en gegooid en de modelspoorbaan kan worden bezocht. Voor gewoon een lekkere pannenkoek is het restaurant het hele jaar door geopend. Dit is van woensdag tot en met vrijdag van 15:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag vanaf 12:30 tot 20:00. Neem ook uw dinerbon of dinercheque mee, want deze kunt u inleveren bij het Pannenkoekenstation.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10