Restaurant en Tapasbar Kriti

Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Adres
'Neckerstraat 3
1441 KT Purmerend
Telefoon
0299-429049
Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti

Bent u op zoek naar een leuk Grieks restaurant in het centrum van Purmerend om uw dinerbon te besteden? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom bij Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti. Dit is een knus en gezellig restaurant in een mooi hoekpand aan de Kerkstraat 37. Het is gelegen in de buurt van de levendige koemarkt en om de hoek van Theater de Purmaryn. Een bezoek aan Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti is dan ook zeer goed te combineren met een leuke activiteit in het centrum van Purmerend. De inrichting van Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti is licht en fleurig en er zijn vrolijke wandschilderingen. Het heeft twee verdiepingen en een open keuken waar u zelf een kijkje kunt nemen wanneer uw gerechten worden bereid. U kunt bij Kriti terecht voor een intiem diner voor twee maar ook voor een gezellig diner met een grote groep. Uw dinercheque is bovendien ook altijd welkom!

Op de uitgebreide kaart van Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti staan originele Griekse gerechten en heerlijke mezedes. Mezedes is de Griekse vorm van tapas, het zijn dus kleine gerechtjes die ideaal zijn om te delen! Op de mezedeskaart staan onder andere ‘Tyropita’. Dit zijn bladerdeegpakketjes gevuld met feta en verse kruiden. Ook kunt u met uw dinerbon ‘Bourekakia’ bestellen. Dit zijn fetarolletjes met courgette.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Griekse restaurant in het centrum van Purmerend? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel bij Grieks Restaurant en Taparbar Kriti. Vergeet bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10