Hertog Jan op t Water

Dinerbon Uithoorn Hertog Jan op t Water
Adres
Wilhelminakade 62
1421 AB Uithoorn
Telefoon
0297 - 561233
Dinerbon Uithoorn Hertog Jan op t Water
Dinerbon Uithoorn Hertog Jan op t Water
Dinerbon Uithoorn Hertog Jan op t Water

Wilt u graag met uw dinerbon dineren op een bijzondere en zeer unieke locatie in het mooie Uithoorn? Dan hebben wij erg goed nieuws voor u! Met uw dinercheque kunt u vanaf nu namelijk een avond heerlijk uit eten gaan bij restaurant Hertog Jan op t Water. Dit restaurant bevindt zich aan de Amstel en biedt een ongeëvenaard uitzicht over het prachtige water. Zeker wanneer de zon ondergaat is het bijna een magisch gezicht. De ‘huiskamer’ waar u kunt dineren heeft een zeer persoonlijke uitstraling en ook voor een romantisch diner voor twee bent u bij restaurant Hertog Jan op t Water aan het juiste adres.

De gerechten die in de keuken door het enthousiaste keukenteam worden bereid behoren allen tot de West-Europese keuken. Er wordt uiteraard slechts gewerkt met dagverse producten, waarmee verassende gerechten worden gecreëerd. U kunt met uw dinerbon onder andere komen genieten van een gebakken zeetong a la meuniere, een runderbavette met uiencompote en een kalfsjus of een eendenborstfilet met een sinaasappelsaus. Vanzelfsprekend zijn er ook meerdere voor- en nagerechten te verkrijgen. U kunt zelf een twee of een drie gangenmenu samenstellen van de gerechten op de kaart. Wilt u zich graag laten verassen? Ga dan voor het vier gangen verassings diner van de chef!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit mooie restaurant met uitzicht over de Amstel? Reserveer dan nu een tafeltje bij Hertog Jan op t Water en beleef een mooie avond uit met uw dinercheque! Het team van Hertog Jan op t Water hoopt u spoedig te mogen ontvangen in hun mooie restaurant

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10