Trattoria Santa Maria

Dinerbon Oirschot Trattoria Santa Maria
Adres
Molenstraat 40
5688 AD Oirschot
Telefoon
0499 224 003

BESTE GASTEN,

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONS SFEERVOL EN GASTVRIJ RESTAURANT GELEGEN IN HET MOOIE OIRSCHOT. 

WIST U DAT DE GEMEENTE OIRSCHOT VELE BEZIENSWAARDIGEHEDEN  KENT? ZO TELT ZIJ MEER DAN 300 RIJKS EN GEMEENTELIJKE MONUMENTEN EN OOK WANDELGEBIEDEN. OIRSCHOT HEEFT DAARMEE DE GROOTSTE MONUMENTENDICHTHEID VAN NEDERLAND.  NA EEN HEERLIJKE WANDELTOCHT DOOR OIRSCHOT OF DOOR DE UITGESTREKTE NATUURGEBIEDEN RONDOM OIRSCHOT KUNT U HEERLIJK VERTOEVEN IN ONS RESTAURANT EN GENIETEN VAN LEKKER ETEN EN DRINKEN.

IN ONS RESTAURANT BIEDEN  WIJ U EEN GROTE KEUZE UIT PASTASOORTEN EN PIZZA’S, MAAR OOK VLEES EN VISLIEFHEBBERS KUNNEN HUN HART OPHALEN BIJ DE VERSCHEIDENHEID AAN AUTHENTIEKE ITALIAANSE VLEES EN VISGERECHTEN. ONZE KOKS ZORGEN TELKENS WEER VOOR EEN CULINAAR HOOGSTANDJE.

HET RESTAURANT EN TERRAS ZIJN UITERMATE GESCHIKT VOOR FEESTEN EN PARTIJEN. ZEKER VOOR EEN BRUILOFT EN EEN GEZELLIGE VERJAARDAG OF JUBILEUM.

TEVENS ZIJN WIJ 7 DAGEN PER WEEK OPEN DUS KUNT U ALTIJD BIJ ONS TERECHT VOOR EEN KOPJE KOFFIE MET GEBAK, EEN HEERLIJK IJSJE, EEN LEKKERE LUNCH, BORREL HIGH TEA OF DINER MET UW FAMILIE EN VRIENDEN. NATUURLIJK OOK VOOR UW ZAKENPARTNERS OF EEN BESLOTEN BORREL NA EEN VERGADERING. VOOR AL DEZE BIJEENKOMSTEN ZIJN ONZE ZALEN UITERMATE GESCHIKT.

IN HET VOORJAAR KUNT U OOK GENIETEN VAN EEN HEERLIJK AMBACHTELIJK IJSJE OP HET TERRAS OF IN ONZE IJSSALON.

U BENT VAN HARTE WELKOM

IN DE KEUKEN WORDT DOOR ONZE KOKS MET LIEFDE VOOR HET VAK VOOR U GEKOOKT. ONZE CHEFKOK IS ZEER BEKWAAM EN VOOR HEM IS VOORAL VAN BELANG WAT DE GASTEN LEKKER VINDEN.  HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN VOOR SPECIALE AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN TIJDENS DE FEESTDAGEN EN EVENTUEEL WEEK EN -DAGMENU'S 

RESERVEER NU EN LAAT U VERRASSEN!

MET GASTVRIJE GROETEN

 TEAM SANTA MARIA

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10