Pizzeria Venezia

Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Adres
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon
0523 - 615506
Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia

Op de Markt in het plaatsje Dedemsvaart in Overijssel is Pizzeria Venezia gevestigd. Dit is dus midden in het centrum én er is voldoende parkeergelegenheid. In dit klassieke restaurant worden voor u de lekkerste Italiaanse specialiteiten bereid. Het vriendelijke personeel ontvangt u dagelijks vanaf 16:00, mét of zonder Dinerbon! U kunt uiteraard ook één van de vers bereide maaltijden laten bezorgen.

Pizzeria Venezia heeft een stijlvol interieur en een authentieke sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld na het boodschappen doen heerlijk ontspannen met een glaasje wijn en een lekkere maaltijd. Neem dan wel uw Dinerbon alvast mee. Ook met grote groepen kunt u gezellig komen dineren. Het is het handigst om de dag van uw bezoek af te stemmen op uw favoriete gerecht. Op woensdag is het namelijk pastadag, dan krijgt u de lekkerste pasta’s voor €8. Op donderdag is het pizzadag, dan zijn de pizza’s €8. Dat zijn dus goede deals!

De koks kunnen in ruil voor uw Dinercheque heel veel verschillende soorten pizza’s voor u klaarmaken. Dit varieert van pizza Quattro Formaggi, Pizza Tricolore tot een goed gevulde calzone met salami en champignons. Bent u avontuurlijk ingesteld? Ga dan voor Pizza Fantasia Alla Venezia, oftewel een fantasierijke creatie van de chef! Er zijn ook veel verschillende soorten pasta’s, waarbij u kunt kiezen tussen spaghetti of penne. Naast de Italiaanse klassiekers pasta en pizza, staan er ook tal vis- en vleesgerechten op het menu. De echte carnivoor kan zich zelfs te goed doen aan spareribs! Kom dus snel een keer langs met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10