The Irish Elk

Dinerbon Deventer The Irish Elk
Adres
Brink 29
7411 BS Deventer
Telefoon
0570 835209
Dinerbon Deventer The Irish Elk
Dinerbon Deventer The Irish Elk

The Irish Elk is een echte, traditionele Irish pub gelegen aan De Brink in Deventer. Echte Ierse gezelligheid die u nergens anders vindt. Bij The Irish Elk kan je rekenen op een plek waar u zich direct thuis voelt en kunt genieten van een uitgebreide bier en whiskey collectie. Kom met uw dinercheque of dinerbon en ervaar Ierse gezelligheid.

Craic gegarandeerd bij ons. Craic is het Iers woord voor gezelligheid en plezier in combinatie met een biertje en muziek. Dit is waar wij in uitblinken. Bij ons bent u welkom om te genieten van onze bier en whiskey collectie onder het genot van Ierse gerechten. Zo kunnen de Shepard’s Pie en Fish ‘n Chips natuurlijk niet ontbreken op onze kaart. Een Irish Pub zou ook geen Irish Pub zijn zonder live sport op TV. Bij ons kunt u elk sportevenement, van boxen tot rugby en van voetbal tot darts, live bekijken. Ook is er op elke laatste vrijdag van de maand live muziek. Genoeg reden om met je dinerbon langs te komen bij The Irish Elk in Deventer.

Als u een plek zoekt waar u zich direct thuis en op uw gemakt voelt zit u bij ons goed. Wij zorgen er voor dat u met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis gaat. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10