Argentijns Steakhouse Grillmasters

Dinerbon Enschede Argentijns Steakhouse Grillmasters
Adres
Langestraat 54
7511 HC Enschede
Telefoon
053 4363405
Dinerbon Enschede Argentijns Steakhouse Grillmasters
Dinerbon Enschede Argentijns Steakhouse Grillmasters
Dinerbon Enschede Argentijns Steakhouse Grillmasters

De naam van dit restaurant zegt eigenlijk al genoeg: hier wordt op authentieke wijze gekookt,  door echte meesters van de grill. Op een prachtige plek midden in het centrum van het mooie Enschede vinden we dit heerlijke restaurant. Als u een liefhebber bent van grill gerechten mag u Grillmasters in Enschede echt niet missen!

 

Vleesliefhebbers zitten uiteraard op de goede plek bij dit restaurant. Met behulp van unieke Argentijnse ingrediënten bereidt het gepassioneerde team van Grillmasters in Enschede de meest bijzondere en authentieke vleesgerechten voor u! Bent u al eens in Argentinië geweest en droomt u nog steeds van die heerlijk smaak van alle verse gekruide gerechten die u daar heeft gegeten? Of bent u er nog nooit geweest en gewoon super nieuwsgierig naar wat de echte originele Argentijnse keuken u kan bieden? Het maakt eigenlijk niet uit wat uw reden is: een bezoek aan Grillmasters in Enschede zal u zeker niet teleurstellen! Alles is er in dit restaurant namelijk op gericht om u een onvergetelijke culinaire beleving te bezorgen. Van de behulpzame, gastvrije biedingen, tot de gezellige inrichtingen en het gepassioneerde keukenteam: hier gaat u echt naar toe voor een totaalbeleving!

 

Bent u dus een vleesliefhebber en in de buurt van Enschede? Probeert u dan eens de echte authentieke Argentijnse keuken, en kom binnen bij Grillmasters! Heeft u een Dinerbon of dinnercheque? Neemt u die dan mee want die kunt u hier inwisselen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10