Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Dinerbon Enschede Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Adres
Hengelosestraat 725
7521 PA Enschede
Telefoon
053 - 850 65 00
Dinerbon Enschede Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Enschede Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Enschede Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Lekker eten in een huiselijke en ontspannen sfeer bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede

Lekker eten in een huiselijke en ontspannen sfeer, dat is wat je bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede kunt verwachten. Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede is een sfeervol restaurant en een fijne plek voor een leuk avondje uit. Ideaal dus om hier jouw dinerbon te besteden. Je geniet van smaakvolle gerechten uit een internationale keuken. De producten die worden gebruikt komen uit de regio en zijn seizoensgebonden.

Voor iedere eter is er meer dan genoeg keuze bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede

Voor iedere eter is er meer dan genoeg keuze bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede. Of je nu met je dinerbon graag een gerecht met vis, een gerecht met vlees of de vegetarische keuken uit wilt proberen, bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede is alles mogelijk. Kom je graag alleen langs, samen met je partner, samen met collega’s of samen met de hele familie? De keuze is aan jou! Het restaurant is eenvoudig te bereiken, zelfs vanuit het centrum van de stad, en je kunt je auto te allen tijde gratis parkeren voor de deur van het restaurant. Klinkt dat niet aantrekkelijk?

Kom zeven dagen per week langs bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede

Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede is zeven dagen per week voor je geopend. Je bent van harte welkom tussen 07.00 uur – 11.00 uur en van 14.00 uur – 21.30 uur. Maak met je dinercheque alvast een reservering bij Brasserie De Bakspieker (by Fletcher) in Enschede en verzeker jezelf van een tafeltje. Geniet je binnenkort ook met je eigen dinercheque in dit leuke en uitnodigende restaurant?

Natuurlijk kun je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10