Steakhouse Royal Argentina

Dinerbon Enschede Steakhouse Royal Argentina
Adres
Oldenzaalsestraat 1045
7524 RJ Enschede
Telefoon
074 3577707
Dinerbon Enschede Steakhouse Royal Argentina
Dinerbon Enschede Steakhouse Royal Argentina
Dinerbon Enschede Steakhouse Royal Argentina

Geniet van een goed stukje vlees bij Steakhouse Royal Argentina

Steakhouse Royal Argentina is gevestigd aan de Marktstraat 15a in Hengelo en is een geweldig restaurant voor iedere vleesliefhebber. De locatie leent zich uitstekend voor een gezellige en leuke avond uit met vrienden, uw partner, collega’s of het hele gezin. Geniet van de warme sfeer waar Argentinië bekend om staat en maak eenvoudig en snel een reservering met uw dinercheque. U heeft bij Steakhouse Royal Argentina de keuze uit een veelzijdige en uitnodigende kaart en met een extra uitgebreide wijnkaart weet u zeker dat u hier de hele avond heerlijk kunt dineren.

Service en producten van hoge kwaliteit staan centraal bij Steakhouse Royal Argentina

Als u aan een steakhouse denkt, denkt u natuurlijk aan een sappig stukje vlees dat perfect is gebakken. Daar bent u bij Steakhouse Royal Argentina uiteraard van verzekerd. U staat als gast centraal en het vlees wordt gebakken zoals u het wilt. Gaat u voor een rare, medium of well-done bereiding? Met een totaliteit van 52 zitplaatsen biedt Steakhouse Royal Argentina ruimte voor zowel grote als kleine groepen, zodat u met de dinerbon ook met grotere groepen van harte welkom bent in het restaurant. Wilt u graag bepaalde gerechten bestellen buiten de kaart, dan is het verstandig om dit van tevoren even overeen te stemmen met het personeel van Steakhouse Royal Argentina.

Kies met de dinerbon uit diverse warme en koude gerechten op de kaart van Steakhouse Royal Argentina

De veelzijdige kaart van Steakhouse Royal Argentina bestaat uit verschillende koude gerechten warme gerechten. De vleesgerechten en visgerechten worden bereid op de lavagrill en er is een divers aanbod aan bijpassende wijnen. Reserveren met een dinercheque doet u eenvoudig en snel online. Komt u binnenkort een keer eten bij Steakhouse Royal Argentina?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10