In de Tonne

Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Adres
Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
Telefoon
0548 - 654265
Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Dinerbon Hellendoorn In de Tonne

In het gemoedelijke dorpje Hellendoorn ligt het restaurant- en zalencentrum In De Tonne. Hier is de gezelligheid nog troef en wordt de koffie nog vers gezet. Het prachtige terras biedt mooie mogelijkheden voor een lekkere lunch in de zon of een diner in een zomerse avond temperatuur. Kom snel met langs en ervaar het zelf. Of geef het cadeau met een Dinerbon.

U kunt bij In De Tonne terecht met een grote groep mensen. Het maximum is 250 man maar dat moet u natuurlijk wel even laten weten. Als u dat doet kan het personeel u compleet in de watten leggen. Ook kan u natuurlijk met minder dan dit aantal langskomen. Sterker nog u bent van harte welkom!

Naast de gebruikelijke arrangementen kunt u ook feestarrangementen aanvragen.

Sinds de nieuwe aankleding is er een hoop veranderd bij In De Tonne. De voornaamste verandering is de toevoeging van ‘De Proeverij’. Dit is een arrangement vanaf twee personen waarbij u een onbeperkte keuze heeft aan kleine hapjes. Het is de beste manier om eens nieuwe gerechten uit te proberen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u niets zult eten als het u niet smaakt. Dit is natuurlijk ook te betalen met de Dinerbon. Mocht u toch geen zin hebben in dit smaakfestijn, probeer dan de gewone kaart. De Schnitzel is een bekend favoriet.

 

Kom dus snel langs, In De Tonne ontvangt u maar wat graag. Betaal ook gelijk met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10