De Gulle Goedzak Nijverdal

Dinerbon Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Adres
Grotestraat 168
7443BP Nijverdal
Telefoon
0548 - 546 048
Dinerbon Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Dinerbon Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Dinerbon Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij Eetcafé De Gulle Goedzak. Schuif hier aan en geniet van de meest heerlijke gerechten. U kunt hier heerlijk vertoeven door ons heerlijke eten, bij ons geen ingewikkelde gerechten.. Kom bij ons tot rust in de ons restaurant met onze eigentijdse en sfeervolle inrichting.

Onze koks zullen aan het werk gaan om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. U wordt bij De Gulle Goedzak van binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten gelegd met de lekkerste gerechten. Neem een kijkje op onze kaart en geniet van de meest heerlijke gerechten. Een ware traktatie voor uw mond. Komt u snel een keer langs om heerlijk te genieten?  Bij ons kunt u kiezen uit heerlijke gerechten, bij ons geen ingewikkelde gerechten, maar precies waar u aan toe bent! Bij ons kunt u genieten van heerlijke broodjes en snacks of gewoon een heerlijk diner. Misschien is De Gulle Goedzak ook wel dé plek om uw Dinercheque te besteden. Mocht het lekker weer zijn dan kunt u ook nog eens plaatsnemen op ons gezellige terras. Onze oplettende en attente bediening zorgen er ook mede voor dat uw avondje uit eten bij de Gulle Goedzak hét perfecte avondje uit eten is. Maar ook kunt u hier heerlijk lunchen!

Wilt u heerlijk eten in een ongedwongen en sfeervolle setting met gastvrije bediening en heerlijk eten? Dan is De Gulle Goedzak zeker de plek voor u! Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10