Rijst en Zo

Dinerbon Olst Rijst en Zo
Adres
Jan Schamhartstraat 2a
8121 CP Olst
Telefoon
0570 547168
Dinerbon Olst Rijst en Zo
Dinerbon Olst Rijst en Zo
Dinerbon Olst Rijst en Zo
Dinerbon Olst Rijst en Zo

Ben jij in de buurt van Olst en op zoek naar een fijn restaurant? Dan is Rijst en Zo de plek waar je moet wezen. Heb je een dinerbon bij je? Kom dan heerlijk eten bij dit Oriëntaalse restaurant. Geniet van een ruime menukaart, fijne inrichting en geweldige ligging in Olst.

Meer dan rijst

Wanneer men denkt aan de Oriëntaalse keuken, denkt men vaak direct aan rijst. Niet voor niet dat dit restaurant uit Olst de naam Rijst en Zo bedacht voor hun restaurant. Maar gelukkig staat er meer op de menukaart dan rijstgerechten. De heerlijke rijstgerechten worden afgewisseld met moderne gerechten en er is zelfs de mogelijkheid voor pizza uit de steenoven. Voor iedereen is er dus wel een heerlijk gerecht te vinden. Dit restaurant is kindvriendelijk met heerlijke gerechten speciaal voor kinderen.

Handige ligging

In het centrum van Olst kun je Rijst en Zo vinden. Olst ligt op een steenworp afstand van Deventer en een citytrip Deventer is dus goed te combineren met een diner bij Rijst en Zo. Ook voor lokale genieters blijft Rijst en Zo een geweldige plek. De menukaart wordt namelijk vaak aangepast en uitgebreid. Zo kun je hier altijd culinair worden verrast.

Lunch, diner, snack en thuis

Je kunt bij Rijst en Zo altijd terecht voor een geweldige lunch, maar kunt hier ook binnenkomen voor een lekkere kop thee of koffie. 's Avonds geniet je altijd van een geweldig gerecht of kun je kiezen voor het maandmenu. Ben jij erg fan van Rijst en Zo? Dan hoef je niet eens meer langs te gaan om te kunnen genieten van een lekker gerecht. Rijst en Zo doet namelijk ook aan thuisbezorging. Laat jouw favoriete gerechten van Rijst en Zo eenvoudig thuisbezorgen en geniet zo nog vaker van de heerlijke keuken van Rijst en Zo.

Op zoek naar een leuk culinair establishment in Olst? Dan is Rijst en Zo een echte aanrader. Neem jouw dinercheque mee en geniet met al jouw vrienden, gezin of collega's van een heerlijk diner in Olst bij Rijst en Zo.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10