Paping Hotel & Spa by Flow

Dinerbon Ommen Paping Hotel & Spa by Flow
Adres
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon
0529 451 945
Dinerbon Ommen Paping Hotel & Spa by Flow
Dinerbon Ommen Paping Hotel & Spa by Flow
Dinerbon Ommen Paping Hotel & Spa by Flow
Dinerbon Ommen Paping Hotel & Spa by Flow

Met uw dinerbon heeft u nu de kans om te genieten van een voortreffelijke maaltijd bij Restaurant Vonck in Paping Hotel & Spa, gelegen in het schilderachtige Ommen. Laat ons u meenemen op een culinaire reis waar u kunt proeven van het echte Overijssel. Na een heerlijke dag vol activiteiten, zoals wandelen of fietsen in de weelderige natuur rondom Ommen, bieden wij de perfecte culinaire verwennerij. Kom tot rust in ons eigentijdse en stijlvolle restaurant.

Bij Restaurant Vonck gebruiken we een Josper Grill om heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten te bereiden. Onze moderne inrichting straalt gezlligheid uit en biedt de ideale ambiance voor een bijzondere culinaire ervaring.

Onze chef-kok streeft ernaar zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. We selecteren ingrediënten van de hoogste kwaliteit en geven de voorkeur aan producten die met respect voor het milieu en de omgeving zijn geproduceerd. Het toevoegen van regionale ingrediënten aan onze gerechten geeft ze een unieke smaak en draagt bij aan het behoud van het prachtige landschap. U kunt genieten van heerlijke gerechten met Vechtdal Producten en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van dit gebied.

Naast ons uitgebreide dinermenu biedt Restaurant Vonck ook een selectie lunchgerechten. Kom langs met uw Dinercheque en proef Overijssel op zijn best! Mocht het weer meezitten, dan nodigen wij u uit om plaats te nemen op ons ruime terras en te genieten van uw maaltijd in de heerlijke buitenlucht.

Voor een onvergetelijke culinaire ervaring in een prachtige, rustieke en unieke omgeving, is Restaurant Vonck in Paping Hotel & Spa de perfecte keuze. Uw avondje uit eten bij ons is gegarandeerd een onvergetelijke belevenis. Wanneer mogen we u verwelkomen? Vergeet niet om uw Dinerbon mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10