Hotel Zwartewater

Dinerbon Zwartsluis Hotel Zwartewater
Adres
De Vlakte 20
8064PC Zwartsluis
Telefoon
038-38 66 444
Dinerbon Zwartsluis Hotel Zwartewater

Hotel Restaurant Zwartewater in Zwartsluis biedt meer dan alleen een overnachting. Er zijn diverse restaurants waar u volop geniet van diverse gerechten. Restaurant bij Frank biedt u een lunch, lounge en diner aan het water. Laat de bootjes aan je voorbijtrekken, terwijl u geniet van een verrassende eetbeleving. De chefkok van Restaurant bij Frank maakt vooral gebruik van lokale ingrediënten. Houdt u wel van een avontuurlijk menu? Bij Live Cooking Restaurant De Combuijs staat er altijd wel iets verrassends op het menu. Terwijl de chefs voor uw ogen de gerechten klaarmaken, geniet u van bijzondere gerechten. Dit alles betaalt u eenvoudig met de Dinerbon of met de Dinercheque.

De sfeer van Hotel Restaurant Zwartewater is heel gezellig. Restaurant bij Frank heeft een rustieke, warme look, zodat u geheel op uw gemak geniet van de specialiteiten van de chef. De houten tafels en robuuste stoelen geven het restaurant een gezellige sfeer. Komt u voor de borrel? Neem dan plaats op de loungestoelen en bank. Dat is intiem en gezellig. Daarnaast heeft het een gezellig terras pal aan het water. Het Live Cooking Restaurant De Combuijs heeft een heel andere uitstraling. Het heeft een nautisch uiterlijk, alsof u dineert op een cruiseschip. Het is heel licht, luchtig en sfeervol.

Naast restaurants waar u ook zonder overnachting geniet van een hapje en drankje, heeft Hotel Zwartewater nog veel meer te bieden. Het is namelijk ook een uitgaansgelegenheid en er kan volop gesport worden. Het hotel beschikt over een uitgebreide sportschool genaamd SportBalanz waar u met een personal trainer aan de slag gaat. Of combineer een heerlijke lunch en diner met een paar uurtjes bowlen. Dat is leuk om te doen met vrienden, maar ook met uw collega’s en familie. Hotel Zwartewater biedt verschillende arrangementen aan waarbij diner en bowlen gecombineerd worden, uiteraard zijn ook deze arrangementen met de Dinerbon of Dinercheque te boeken. In het hotel restaurant wordt ook eenmaal per week in competitieverband gebowld. Op deze avond zijn de bowlingbanen hiervoor gereserveerd. Sluit u aan met uw vereniging of bedrijf en doe ook mee. Voor feesten en partijen is Hotel Zwartewater ook te boeken. Zij verzorgen dan heerlijke buffetten, geheel naar uw wens.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10