Grand Cafe Swins

Dinerbon Rockanje Grand Cafe Swins
Adres
Swinsedreef 22
3235AR Rockanje
Telefoon
0181 375986
Dinerbon Rockanje Grand Cafe Swins
Dinerbon Rockanje Grand Cafe Swins
Dinerbon Rockanje Grand Cafe Swins

Grand café Swins is te vinden aan de Swinsedreef 22, op een steenworp afstand van het strand van Rockanje. Het overwegend houten in- en exterieur van het etablissement zorgt voor een warme, knusse ambiance die zonder meer huiselijk aanvoelt. Bij goede weersomstandigheden kun je ook buiten op het royale terras van Swins volop genieten van al het lekkers dat dit grand café je te bieden heeft. Daarnaast beschikt men over enkele midgetgolfbanen, zodat je er desgewenst ook sportief actief kunt zijn. Omdat het horecabedrijf aan de grote parkeerplaats voor strandgangers grenst is er volop ruimte beschikbaar om je auto vlakbij gratis te parkeren. Grand café Swins is iedere maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 12 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht.

Voor wat betreft een groot deel van het culinaire aanbod in dit etablissement maakt de keukenbrigade gebruik van een houtskool grill waarop de verschillende vlees- en visgerechten worden bereid. Vanzelfsprekend ben je bij Swins ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch. Je hebt er wat dat betreft onder meer keus uit tosti’s, pistolets en uitsmijters. Heb je tijdens de middag al grote trek, kies dan voor een van de salades van de menukaart. Dineren bij dit grand café kan in 3 complete gangen, waarbij je onder andere keuze hebt uit verschillende soepen als voorgerecht en er voor het hoofdgerecht vlees-, vis- en vegetarische varianten aan je geserveerd kunnen worden. Alle hoofdgerechten bij Swins worden standaard gecompleteerd met verse friet of gebakken aardappelen en – indien gewenst – salade. Ben je dol op culinaire verrassingen? Geef dan de touwtjes uit handen aan de chef-kok, die vervolgens je smaakpapillen middels een surprisemenu in 4 gangen zal verwennen. En als je extra veel waar voor je geld verlangt doe je er goed aan om het grand café op donderdag te bezoeken, want dan hanteert men er een all you can eat concept waarbij je voor een vaste prijs per persoon van een specifiek gerecht zoveel mag eten als je maag toelaat.

Grand café Swins is acceptant van de dinercheque en de dinerbon, dus je kunt er gewoon met je beschikbare saldo betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10