The Social Club

Dinerbon Rotterdam The Social Club
Adres
Slepersvest 1
3011MK Rotterdam
Telefoon
010 2037787
Dinerbon Rotterdam The Social Club
Dinerbon Rotterdam The Social Club
Dinerbon Rotterdam The Social Club
Dinerbon Rotterdam The Social Club

Restaurant, cocktailbar en nachtclub The Social Club ligt op een toplocatie in het centrum van Rotterdam. Recht onder de wereldberoemde kubuswoningen kun je hier dineren en genieten van een drankje met uitzicht op de schilderachtige Oude Haven met zijn prachtige historische schepen. Op zomerse dagen zitten de terrassen hier vol tot in de late uurtjes. De Social Club is naar eigen zeggen ‘hét trefpunt in Rotterdam voor mensen die van het leven willen genieten’, en zo is het! ‘Niet lullen maar poetsen’ is het typisch Rotterdamse motto van deze hotspot voor freelancers, internationale reizigers en harde werkers bij de nieuwste start-ups. Tikje trendy publiek dus, maar wel de goede Rotterdamse soort. Later op de avond gaat de muziek wat harder op de benedenverdieping en kan er gedanst worden. Op het overdekte buitenterras kun je tot diep in de nacht in alle rust van een drankje genieten. Het prijsniveau is, zeker gezien de fantastische locatie, zeer redelijk en de dames en heren van de bediening zijn uiterst vriendelijk. Hier voel je je meteen thuis!

De Social Club staat niet alleen bekend om de uitstekende keuken maar ook vanwege de stijlvolle presentatie van de gerechten. Op de kaart vind je naast overheerlijke steaks en visgerechten ook een steeds wisselend ‘chef’s choice’ drie- of viergangenmenu. Wijn is verkrijgbaar per glas of per fles met een ruim aanbod uit onder meer Frankrijk, Italië en Chili. Dit restaurant is ook een fijne plek om te gaan lunchen met je collega’s en de drukke werkdag even te onderbreken. Koffie wordt hier bereid door professionele barista’s en dat proef je! De Social Club is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten met groepen tot 80 personen.

Dit gezellige etablissement is woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur ‘till late’, zoals ze zelf aangeven (in de praktijk tot één of twee uur ’s nachts). In het restaurantgedeelte kun je vanaf 17:30 uur dineren tot 23:00 uur. Je bent welkom met je dinerbon of dinercheque. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer met metrostation Blaak op nog geen honderd meter afstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10