I Shi Yaki

Dinerbon Sassenheim I Shi Yaki
Adres
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Telefoon
0252 21 68 50
Dinerbon Sassenheim I Shi Yaki
Dinerbon Sassenheim I Shi Yaki

In de Zuid-Hollandse gemeente Sassenheim ligt Partycentrum ‘De Oude Tol’. Dit is een mooie accommodatie om te bowlen, maar ook om feesten, partijen en bruiloften te geven. Het is een ruime gelegenheid, die maar liefst vijf verschillende restaurants herbergt. Als u na het bowlen lekker wilt blijven voor het eten, dan kunt u hier gebruik maken van uw dinerbon!

Naast de vele bowlingbalen en feestzalen, zijn er genoeg mogelijkheden om uit eten te gaan met uw dinercheque. Zo is er een Grand-Café, waar u onder andere borrelhapjes kunt verkrijgen. En de liefhebbers van grillen kunnen helemaal hun lol op. In het I-Shi-Yaki restaurant kunt u zelf Oosterse vlees en visgerechten garen op de grilplaten die in de tafels zijn gemonteerd. Ditzelfde concept vindt u bij het Grill-restaurant, maar dan met vlees wat niet specifiek Oosters is, zoals varkenshaas of tartaar. Uiteraard is er ook een ruime keuze aan vissoorten voor op de grill. En mocht u geen zin hebben om een avondje te grillen, dan zijn er nog twee restaurants: ‘De Brasserie’ en ‘`t Keldertje’. Deze restaurants bieden beiden zeer uitgebreide maaltijden op de menukaart. Voor de allerkleinsten zijn er speciale menu’s te bestellen met bijvoorbeeld pannenkoeken. Voor elk wat wils, en dit alles kan uiteraard betaald worden met uw dinerbon.

Wilt u graag gaan bowlen? En wilt u daarna nog een hapje eten? Of eerst uit eten en daarna een uurtje bowlen? Dan is dit de perfecte locatie om uw dinercheque te verzilveren! Aarzel niet en reserveer een of meerdere banen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10