Bistrot Volte

Dinerbon Sittard Bistrot Volte
Adres
Oude Markt 5-7
6131 EZ Sittard
Telefoon
046 400 9002
Dinerbon Sittard Bistrot Volte
Dinerbon Sittard Bistrot Volte
Dinerbon Sittard Bistrot Volte

In het hart van Sittard, verscholen in de Ursulinentuinen, komt een perfecte combinatie van sfeer, historie en gastronomie tot leven. Welkom bij Bistrot Volte, waar u direct de bijzondere ambiance van het voormalige Ursulinenklooster zult herkennen aan de prachtige gewelven. Deze verborgen schat, gelegen onder de Dominicanenwal van Sittard, biedt een unieke plek waar u kunt genieten van een ontspannen lunch of een gezellige borrel.

Bistrot Volte is een ware parel, een plek die voor alle leeftijden een genot is. Hier komen eigentijdse en authentieke elementen samen in een onderscheidende atmosfeer. Of u nu op zoek bent naar een moment van ontspanning of een levendige ontmoetingsplek, bij Bistrot Volte bent u aan het juiste adres.

Laat u onderdompelen in de betoverende sfeer terwijl u geniet van heerlijke gerechten en drankjes. Of het nu gaat om een smaakvolle lunch of een gezellige borrel met vrienden, Bistrot Volte biedt een culinaire ervaring die al uw zintuigen prikkelt.

Ontdek zelf het unieke karakter van Bistrot Volte en laat u verrassen door de harmonieuze mix van geschiedenis, gezelligheid en voortreffelijke gastronomie. U bent van harte welkom om de bijzondere ambiance van deze betoverende locatie te ervaren.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10