Yammie by Pims

Dinerbon Tilburg Yammie by Pims
Adres
Besterdring 71
5014 HH Tilburg
Telefoon
06 52551949
Dinerbon Tilburg Yammie by Pims
Dinerbon Tilburg Yammie by Pims

Welkom bij Yammie by Pims, dé plek voor ambachtelijke broodjes in het bruisende hart van Tilburg!

Sinds 2011 steken wij al onze passie in het bereiden van de meest heerlijke en uitgebreide broodjes. We streven er altijd naar om de beste ingrediënten en recepten te vinden, zodat we onze klanten kunnen verwennen met smaakvolle en authentieke broodjes.

Bij Yammie by Pims hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en komen van lokale leveranciers. Op deze manier kunnen we niet alleen de hoogste kwaliteit waarborgen, maar ook onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Onze menukaart biedt een breed scala aan broodjes, variërend van klassiekers zoals het broodje carpaccio met dun gesneden ossenhaas, tot creatieve variaties zoals het broodje Pim 2.0 met rosbief gemarineerd in limoenmayonaise en garnalen. Ook hebben we vegetarische en veganistische opties beschikbaar, zoals het broodje hummus met gegrilde groenten uit de oven en zoete aardappel.

Naast onze overheerlijke broodjes serveren we ook salades van hoge kwaliteit en verse sappen. Denk bijvoorbeeld aan een salade met geitenkaas en gerookte zalm, of een rode smoothie met aardbei en framboos.

Kortom, bij Yammie by Pims staan kwaliteit, duurzaamheid en smaak op de voorgrond. Kom gezellig langs of bestel online en geniet van onze ambachtelijke broodjes en drankjes!

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10