The Corner House

Dinerbon Amersfoort The Corner House
Adres
Kamp 44
3811 NS Amersfoort
Telefoon
033 8801763
Dinerbon Amersfoort The Corner House
Dinerbon Amersfoort The Corner House

In een monumentaal pand in het centrum van Amersfoort vindt u The Corner House. In een huiselijke en warme sfeer zult u zich gauw op uw gemak voelen. The Corner House is de perfecte plek voor een gezellige lunch met vrienden of familie. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

De menukaart is zorgvuldig door ons samengesteld met inspiratie uit onze eigen ervaringen in het buitenland. Deze ervaringen, samen met de recepten van onze moeder hebben geresulteerd in een kaart met veel verrassende gerechten van tosti’s en panini’s tot lekkere salades. Een leuke mix van wereldwijde smaken. Ook hebben wij regelmatig leuke specials lopen zoals een ‘shared lunch experience’ waarbij u een proeverij krijgt van meerdere lekkere hapjes. Naast onze lekkere lunchgerechten hebben wij ook heerlijk gebakjes voor tijdens een lekkere kop thee of koffie. In de zomermaanden hebben wij ook een heerlijk terras zodat u kunt genieten van het lekkere eten en het mooie weer buiten.

Kom dus snel langs, uiteraard met uw dinerbon of dinercheque, voor een lekkere kop koffie en een heerlijke lunch in een huiselijke sfeer. Wij zijn dagelijks geopend en ontvangen u graag voor een lunch. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10