Lunch & Borrel

Dinerbon Amersfoort Lunch & Borrel
Adres
Mooierstraat 61-63
3811EB Amersfoort
Telefoon
0648488268
Dinerbon Amersfoort Lunch & Borrel
Dinerbon Amersfoort Lunch & Borrel
Dinerbon Amersfoort Lunch & Borrel

Bij Lunch & Borrel in Amersfoort kunt u niet alleen terecht voor de lunch en een borrel maar ook voor een laat ontbijt tot en met een drankje in de avond. Gelegen in het mooie centrum van Amersfoort is dit een mooie plek om gezellig een hapje en een drankje te doen. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Wij serveren de lekkerste mini broodjes die u maar kunt bedenken. Op een tapas-achtige manier kunt u bij ons genieten van meerdere luxe belegde mini broodjes gemaakt met echt Hollands brood. Al onze broodjes worden bereid met eerlijk en pure ingredienten. Wij hebben een oog voor duurzaamheid en houden van gezonde ingredienten. Zo hebben wij heerlijk broodjes met bijvoorbeeld avocado, tonijnsalade, zalm en nog veel meer. Ze zijn allemaal het proberen waard! Ook bieden wij mensen met een afstand tot of achterstand op de arbeidsmarkt de kans om bij ons te werken zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Wij proberen dus zowel met onze service als met onze producten een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque en geniet van onze creatieve mini broodjes. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag en ontvangen u met open armen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10