Brasserie Jaffa

Dinerbon Utrecht Brasserie Jaffa
Adres
Vleutenseweg 382
3532HW Utrecht
Telefoon
030 2079820
Dinerbon Utrecht Brasserie Jaffa
Dinerbon Utrecht Brasserie Jaffa
Dinerbon Utrecht Brasserie Jaffa
Dinerbon Utrecht Brasserie Jaffa

 

Lekker mediterraan genieten in de historische villa of in de heerlijke schaduwrijke tuin? Kom naar Brasserie Jaffa aan de rand van Lombok. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met dagverse vis, verantwoord vlees en vegetarische gerechten. Je vind er broodjes en salades maar ook artisjokbonbons, calamares, hummus pastrami en lamsrack. Speciaal zijn de karisik izgara en de raki balik, heerlijke gerechten van Turkse oorsprong die de chef een moderne, intense twist geeft. Of proef eens de kleine hapjes, meze geheten, de tagliatelle met truffel of de burgers van kwaliteitsvlees. Ook zijn er regelmatig (seizoens)gerechten buiten de kaart. Bij Brasserie Jaffa kan iedereen terecht voor een goede koffie, een lekkere lunch, een gevarieerd diner of een gezellige borrel, zowel zakelijk als privé.

 

Onze keuken
Er is in de keuken veel aandacht voor streekproducten en goed vlees. Zo worden de burgers gemaakt van black angus, rundvlees met zeer veel smaak.

De gerechten worden bereid met kooktechnieken en kruiden uit het Middellandse zeegebied.

Chefkok en eigenaar Ahmet Dede startte het succesvolle restaurant Het Zuiden ruim twintig jaar geleden en was daarmee een voorloper in dit segment. Hij houdt van de pure smaken van de ingrediënten en doet er alles aan die voor je te behouden.

De wijnkaart bevat lekkere internationale huiswijnen.

 

Allergenen
Wij passen de meeste gerechten graag voor onze gasten aan om te zorgen dat ze allergenenvrij zijn. Neem svp vóór de bestelling contact op met de bediening.

 

Heerlijke tuinterras
Brasserie Jaffa heeft een groot terras, dat zelfs in voorjaar en herfst al de vroege  zonnestralen vangt. Je kunt er zowel in de zon als in de schaduw zitten, aan tafel of op de comfortabele zitjes.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10