De Notabelen

Dinerbon Doorn De Notabelen
Adres
Plein 1923
3941ER Doorn
Telefoon
0343 415 989
Dinerbon Doorn De Notabelen
Dinerbon Doorn De Notabelen

Wees welkom met u dinerbon en dinercheque bij de Notabelen. Wij zijn centraal gelegen in het mooie en rustige Doorn. Onze centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug zorgt ervoor dat wij de favoriete verzamel- en rustplek zijn voor fietsers en wandelaars. Aan de zijkant van ons grootte terras zijn er een aantal oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Op ons terras kunt altijd met droog weer zitten. In de zomer geniet u van het heerlijke zonnetje die u opwarmt en wordt het weer wat frisser dan kunt bij ons een deken lenen.

Ons restaurant wordt door een enthousiast en jong team gerund. We focussen op een goed en vriendelijke service die iedereen thuis laat voelen. In onze keuken wordt door onze koks de heerlijkste maaltijden bereid. Alle gerechten worden met verse producten en met zoveel mogelijk producten uit de omgeving bereid. Op onze kaart staan diverse lekker gerechten. Onder anderen vindt u een aantal klassiekers, zoals de tomatensoep bereid met pomodori, salie, rozemarijn en basilicumolie. Of de huis gerookte zalm met eiersalade, dille- dragonpesto en toast. Of kies voor een heerlijke en gezonde Caesar salad bereid met romaine sla, bacon, parmezaan, ansjovis, gepocheerd ei en croutons. Ook aan de kinderen is gedacht en hebben wij een menukaart voor. Ze hebben de keuze uit 6 gerechten.

Komt u gezellig met u vrienden aan onze stamtafel genieten? Vergeet dan niet u dinercheque  of dinerbon mee te nemen om te verzilveren. Wij zijn elke maandag tot en met donderdan van 10.00 uur tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 02.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 01.00 uur voor u geopend. Wij zijn te vinden op het Plein 14 in Doorn. Contact met ons opnemen doet u door te bellen naar (0343) 415 989 of door te mailen naar info@denotabelen.nl

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10