In den Gloeiende Gerrit

Dinerbon Hoogland In den Gloeiende Gerrit
Adres
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon
033-4801221
Dinerbon Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Pannenkoekenhuis In Den Gloeiende Gerrit is een gezellig familierestaurant in Hoogland waarbij iedereen welkom is voor een verrukkelijke oud-Hollandse pannenkoek. U kunt er nu ook betalen met uw Dinerbon! Het pannenkoekenhuis is gevestigd in een oude boerderij, die vroeger werd gebruikt als café naast de katholieke kerk. Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en weten gasten van heinde er ver de boerderij te vinden. Want wie is er nou niet gek op pannenkoeken?

Bij In den Gloeiende Gerrit krijgt u altijd een kraakverse pannenkoek, bereid op de ouderwetse manier. Deze kunt u met de Dinerbon komen proeven op dinsdag tot en met zondag. U heeft de keus uit twee soorten beslag, namelijk eierbeslag en meergranenbeslag. Deze maken ze bij Gerrit uiteraard helemaal zelf! U kunt vervolgens zelf bepalen hoe u de pannenkoek wilt beleggen. Combineer naar hartenlust uw eigen pannenkoek met bijvoorbeeld spek, gehakt, appel, walnoten, ananas, champignons, mais, gember, olijven, tonijn of spiegelei. Overigens is het ook mogelijk om met uw Dinercheque één van de specialiteiten bestellen, waaronder de ‘’gekke geit’’ of ‘’van de hengel’’. Tenslotte hebben ze ook nog een aantal bijzondere landenspecialiteiten, waarbij u helemaal in de Italiaanse, Chinese of Hongaarse stemming zult komen. Bij In Den Gloeiende Gerrit halen ze veel producten uit hun eigen moestuin en daarnaast produceren ze hun eigen kaas en bieren.

Kinderen voelen zich bij In Den Gloeiende Gerrit altijd meteen thuis. Mochten zij zich na het smikkelen vervelen, dan kunnen ze terecht op de speelzolder met ballenbak. Kom dus gezellig langs met het hele gezin in vergeet uw Dinercheque niet! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10