Dinner At Six (di,wo,do)

Dinerbon Houten Dinner At Six (di,wo,do)
Adres
Herenweg 6
3991DS Houten
Telefoon
030 2746272
Dinerbon Houten Dinner At Six (di,wo,do)
Dinerbon Houten Dinner At Six (di,wo,do)
Dinerbon Houten Dinner At Six (di,wo,do)
Dinerbon Houten Dinner At Six (di,wo,do)

Let op: U kunt hier alleen op dinsdag, woensdag en donderdag betalen met uw Diner Cadeaukaart

Zes uur is al sinds jaar en dag het tijdstip waarop er in de meeste Nederlandse huishoudens gegeten wordt en dus is dat ook het geval bij Dinner At Six in Houten. Eigenlijk heeft de naam van dit restaurant een dubbele betekenis, want het etablissement is namelijk ook gevestigd aan de Herenweg nummer 6. Zoals je het inmiddels al verwacht kun je er met je dinerbon of dinercheque vanaf 6 uur ‘s avonds terecht voor een overheerlijk diner. Het concept van uitbaters Bas en Jules is er hoofdzakelijk op gebaseerd dat ze hun gasten op een culinaire wijze willen verwennen die gelijk staat aan de smakelijke wijze waarop ze zichzelf in een willekeurig restaurant in de watten zouden willen laten leggen. Kortom, een prettige ambiance, vriendelijke mensen en eten en drinken van topkwaliteit.

Om aan die gewenste topkwaliteit tegemoet te kunnen komen wordt er tijdens het bereiden van de gerechten bij Dinner At Six liefst zoveel mogelijk van lokale producten gebruikt gemaakt. De korte lijnen zorgen er per slot van rekening voor dat de versheid gegarandeerd is en dat is duidelijk te proeven in het overheerlijke eindresultaat. Omdat logischerwijs alle echt verse producten niet het hele jaar door in de regio in en om Houten verkrijgbaar zijn wordt het culinaire aanbod door de seizoenen heen steeds aangepast, zodat je bij elk volgend bezoek aan het restaurant weer op nieuwe verrassende smaaksensaties wordt getrakteerd. De seizoensgebondenheid zorgt er ook voor dat de menukaart van Dinner At Six tamelijk beknopt is. Maar wat je erop aantreft is ook écht lekker. Durf je het aan om smaaktechnisch de touwtjes uit handen te geven aan de keukenbrigade van dit restaurant, dan stelt men graag een mooi 3-, 4-, 5- of zelfs 6-gangendiner voor je samen, zodat je er tot ver na zessen aangenaam kunt blijven tafelen.

Heb je heerlijk gegeten en gedronken bij Dinner At Six en is het aan het einde van een genoeglijk avondje tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor vanzelfsprekend gewoon het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10