Delice

Dinerbon Maarssen Delice
Adres
Kaatsbaan 25
3601 EB Maarssen
Telefoon
0346-284534
Dinerbon Maarssen Delice
Dinerbon Maarssen Delice
Dinerbon Maarssen Delice

Gezellig uit eten met uw in Maarssen, een prachtige plaats nabij de stad Utrecht? Dit kan nu met uw dinerbon bij Restaurant Delice, een bijzonder restaurant dat al meerdere malen is uitgeroepen tot het beste restaurant van Maarssen en omgeving. Het restaurant specialiseert zich in Noord Afrikaanse gerechten die veelal worden bereid met kruiden uit Tunesië, het land waar de gastheer zelf vandaan komt. Hij wil u in zijn restaurant graag kennis laten maken met de bijzondere smaken, kleuren en geuren van de Noord Afrikaanse keuken. Het restaurant is gelegen aan de Kaatsbaan midden in het dorp van Maarssen. De omgeving is rustig en ruimtelijk, en in het restaurant zelf hang een moderne sfeer, waarin u met uw dinercheque in alle rust kunt komen genieten van de bijzondere gerechten en niet te vergeten de unieke bijpassende wijnen.

Bij Restaurant Delice kunt u bijzondere gerechten bestellen van een menu vol mogelijkheden. Begin uw diner bijvoorbeeld met ‘Cascroute’, dit is een millefeuille van tonijn en rivierkreeftjes met avocadomousse en peterseli coulis. Vervolgens kunt u met uw dinerbon genieten van een ‘Tajine l’ham lahlou’. Dit is een gerecht van gestoofd lamsvlees met abrikozen, sesam en seizoensgroenten. Ook kunt u kiezen voor ‘Aïn el kadhi’, een gerecht van gegrilde runderribeye met sperziebonen en sesam-radijshoning met violet en mosterdsaus. Wanneer u vegetarisch bent kunt u de bediening vragen naar het dagelijks wisselende vegetarische gerecht.

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque de Noord Afrikaanse cuisine te ontdekken? Wacht dan niet langer en reserveer met uw gezelschap een tafel in dit bijzondere restaurant in Maarssen. Het team van Delice hoopt u snel welkom te mogen heten in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10