Steakhouse Cunera

Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera
Adres
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon
0317 612 426
Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera
Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera

Welkom bij Steakhouse Cunera. U vindt Steakhouse Cunera aan de Grebbeweg in Rhenen. Voorheen heette Steakhouse Cunera, Cunera en ’t Viaduct, maar sinds 1 mei 2014 heeft het restaurant een nieuwe eigenaresse. Haar naam is Wendy Jasper. Bij de vernieuwing van het restaurant hoort ook een extra concept: het betalen met uw dinercheque! Bij Steakhouse Cunera kunt u gezellig komen eten met familie of vrienden, maar het restaurant is ook uiterst geschikt voor feesten en partijen en natuurlijk ook voor vergaderingen met uw collega’s! De omgeving van het restaurant is prachtig. De Grebbeberg is namelijk een stuk bos ten oosten van de stad Rhenen. U heeft uitzicht over de Rijn en de Betuwe. U kunt hier dus prachtig wandelen of een fietstocht maken en met uw dinerbon afsluiten bij Steakhouse Cunera!

U kunt zowel vlees- als vis- als vegetarische gerechten eten bij Steakhouse Cunera. Zo zijn er warme en koude voorgerechten, soepen, steaks, gegrilde kipfilet, spies van de grill, burgers, gegrilde maïskolf, tonijnsteak, sliptong, salades en kindergerechten. Natuurlijk zijn er voor de liefhebber ook desserts en speciale koffies te krijgen. Voor jong en oud is er genoeg te eten. Kom dus gerust met wie u wilt!

Steakhouse Cunera is elke dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Overdag kunt u hier heerlijk lunchen of langskomen voor een kopje koffie en ‘s avonds staat er een heerlijk diner naar keuze voor u klaar. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon bij Steakhouse Cunera!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10