Danel

Dinerbon Utrecht Danel
Adres
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon
030 7606829
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in het centrum van Utrecht? Zoek niet verder en kies voor Danel. Dit restaurant zit naast TivoliVredenburg en is de ideale plek voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner in Utrecht. Het restaurant opent elke dag om 11:30 en de keuken sluit om 22:00. Op warme zomeravonden blijft de keuken langer open wanneer daar vraag naar is. Heb je nog ergens een dinercheque of dinerbon liggen? Neem deze dan mee als je Danel gaat bezoeken.

Bij Danel draait alles om genieten zoals de Fransen dat doen. In Frankrijk is goede wijn en heerlijk eten dagelijkse kost. Daar kunnen wij in Nederland nog iets van leren. Het restaurant is dan ook ingericht als moderne Franse brasserie. Neem plaats op een van de rode banken en geniet van de prachtig ingerichte bar. Is het lekker weer buiten? Dan kun je ook plaatsnemen op het terras. Danel is de ideale plek om een hapje te eten voor je naar een concert of voorstelling gaat. Natuurlijk kun je na afloop ook komen genieten van een glas wijn, een biertje of een cocktail.

De menukaart van Danel is geïnspireerd op gerechten die je in Parijs in elke brasserie kunt bestellen. Bestel als lunch een croque madame, steak tartare, een salade nicoise of een baquette met huisgemaakte kroket. Wil je graag dineren bij Danel? Dan kun je kiezen uit klassieke gerechten zoals: Boeuf Bourguignon, steak tartare, uiensoep en quiche Lorraine. Dit alles eet je natuurlijk met een goed glas rode wijn of een flesje crémant. De Fransen staan bekend om hun goddelijke desserts. Na het hoofdgerecht mag je een crème brûlée of moelleux au chocolat dan ook niet overslaan.

Het fijne aan Danel is dat het restaurant eigenlijk de hele dag open is. Kom bijvoorbeeld overdag met je laptop werken en bestel een goede kop koffie en een heerlijke lunch. ’s Avonds kun je aansluiten voor een borrel en worden fantastische cocktails geserveerd. Kom langs en beleef het zelf bij Danel.

Ga je binnenkort eten bij Danel en heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinercheque gekregen? Vergeet deze dan niet mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10