Danel

Dinerbon Utrecht Danel
Adres
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon
030 7606829
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel
Dinerbon Utrecht Danel

Bij Danel zijn we dol op het goede Franse leven en dat zie je terug in het restaurant. Door de grote bollampen, spiegelwand en zwart-witte tegelvloer waan je je even in Parijs. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon

 

Schuif aan op één van de comfortabele rode banken, neem plaats aan de grote en gezellige bar in het midden of kies, bij mooi weer, een plekje op het grote terras op het zuidwesten en proef de vele klassieke en moderne Franse gerechtjes op de kaart.

 

Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en oesters: bij Danel heb jíj de regie in handen. Doordat de kaart bestaat uit kleine gerechtjes die je kunt mixen en matchen, kun je zoveel en zo vaak bestellen als jij wilt. Zodra de gerechtjes klaar zijn, worden ze direct geserveerd. Zo krijg je de kans om al het lekkers op tafel te proeven en te delen met vrienden of familie.

 

Weinig tijd om lang te tafelen? Bestel ons Menu du Marché, een wisselend 3-gangen menu voor € 24,50. Zo kun je op tijd naar je concert in TivoliVredenburg!

 

In een nieuwsgierige bui? Zorg er dan voor dat je de chef’s table reserveert. Vanaf je stoel kun je meekijken in de open keuken en zien hoe chef Julio en zijn team jouw gerechten bereiden.

 

’s Avonds laat na een concert of avond uit nog trek? Geen enkel probleem! Onze keuken is van maandag t/m donderdag en op zondag geopend tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur. Op mooie terrasdagen zal onze keuken langer open blijven als daar voldoende animo voor is. Kijk hier voor de openingstijden. Vergeet uw Dinercheque niet!

 

Reserveren doe je via ons reserveringssysteem of telefonisch via 030-7606829.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews