De Keuken van Thijs

Dinerbon Utrecht De Keuken van Thijs
Adres
Biltstraat 41
3572 AD Utrecht
Telefoon
030 2319070
Dinerbon Utrecht De Keuken van Thijs
Dinerbon Utrecht De Keuken van Thijs
Dinerbon Utrecht De Keuken van Thijs
Dinerbon Utrecht De Keuken van Thijs

De Keuken van Thijs is net zo gezellig als dat het klinkt. De eigenaar Thijs heeft de lunchroom in 2012 opgericht. Eerst in een klein pand verderop in de Biltstraat. In de afgelopen jaren is de Keuken van Thijs enorm gegroeid en is het een waar begrip geworden in Utrecht. Zoekt u een goed belegd broodje? Dan moet u bij de Keuken van Thijs zijn.

Het team van Thijs bestaat uit professionele koks, bakkers, studenten en scholieren met een bijbaan. Ze hebben allemaal gemeen dat ze dol zijn op lekkere boterhammen en graag de meest verrukkelijke broodjes bereiden voor hun klanten. In de lunchroom maken ze gebruik van verse biologische boterhammen. Belegd met bijvoorbeeld geitenkaas, guacamole en tomatensalsa, gerookte makreel en carpaccio met truffelmayonaise. Wanneer u liever voor een exotisch broodje gaat, kies dan voor Libanees flatbread met gegrilde parmaham, feta of huisgemarineerde zalm. Ook zijn er soep, quiche en salades verkrijgbaar.

De Keuken van Thijs opent doordeweeks al om 8.30 uur. Voor een ontbijt of gewoon een kop koffie zit u hier op de goede plek. Bij het ontbijt hebt u onder andere keuze uit een croissant, yoghurt, wentelteefjes en gebakken ei. Maak het zo uitgebreid en luxe als u zelf wilt. Loopt u later op de ochtend langs de lunchroom, stap dan even naar binnen voor kruidkoek of een smakelijk stuk taart.

De Keuken van Thijs is iedere dag geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. De broodjes kunnen ook meegenomen worden en zelfs online besteld worden. Ze staan dan klaar op het afgesproken tijdstip. Bij de Keuken van Thijs kunt u dan wel niet terecht voor een diner, maar toch kunt u uw Dinerbon of Dinercheque hier inleveren. Dat is eens wat anders dan een stuk vlees met friet en een salade.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10