Guusjes

Dinerbon Utrecht Guusjes
Adres
's Gravezandestraat 27
3514VR Utrecht
Telefoon
030-2723450
Dinerbon Utrecht Guusjes
Dinerbon Utrecht Guusjes
Dinerbon Utrecht Guusjes

Kom met uw Dinerbon ontspannen genieten van relaxte horeca bij Guusjes in Utrecht. Guusjes kunnen we omschrijven als een verlengstuk van je huiskamer en, indien je daar behoefte aan hebt, van je werkplek. Al vanaf het moment dat u binnenkomt kunt u meteen zien waarom Guusjes ook wel de huiskamer van de buurt genoemd wordt. Het interieur doet warm en gezellig aan en is voorzien van een bijzondere collectie aan vintage spulletjes. Een wijnkast bestaande uit opgestapelde pallets en een houten vloer die afkomstig is uit een oude goederentrein zijn slechts enkele voorbeelden. Op niet culinair gebied is er in ieder geval ook een hoop te ontdekken bij ons! Het geheel wordt afgemaakt door de gezellige muziek, de spelletjeskast en warme en gezellige sfeer. Kom daar met uw Dinerbon van genieten!

Ontbijt, lunch en diner. Daarvoor kunt u terecht bij Guusjes. In onze keuken werken we het liefst en zoveel mogelijk met eerlijke en dagverse producten. Hierbij houden we ook rekening met de seizoenen. Zo kunt u bijvoorbeeld periodiek genieten van heerlijke seizoensgebonden vis. Onze kaart wisselt ook regelmatig en biedt ten alle tijden voldoende keus voor iedere gast. In het bijzonder trots zijn we op onze mooie bierkaart, die vol staat met speciale bieren op de fles en van de wisseltap. In combinatie met ons wijnaanbod staat dit allemaal garant voor een heerlijke borrel. Met uw Dinerbon kunt u bij ons dus op elk moment van de dag terecht, waar u ook zin in heeft.

Neem uw Dinercheque mee en kom een keer gezellig langs bij Guusjes. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10