Irodios Utrecht

Dinerbon Utrecht Irodios Utrecht
Adres
Amsterdamsestraatweg 611
3553 EJ Utrecht
Telefoon
06-24606762

Wanneer u aan het eind van een drukke dag het liefst zou wegvliegen naar het prachtige Griekenland met zonovergoten stranden en overheerlijk eten, dan kunt u terecht bij restaurant Irodios. Dit Griekse restaurant brengt Griekenland naar u toe. Gelegen in de historische binnenstad van Utrecht beleeft u in Irodios in alle rust een heerlijke avond. Het comfortabele interieur doet alle hectiek van de dag vergeten. Op zonnige dagen kunt u uitwijken naar het ruime terras. Bij Irodios kunt u lekker lang tafelen of even snel een hapje eten, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij nemen de tijd om uw een ontspannen en gezellige avond te bezorgen. De wensen van de gast staan bij ons centraal. En nu accepteren wij ook uw Diner Cadeau Dinerbon!

De uitgebreide kaart biedt een grote variatie aan de lekkerste Griekse gerechten. Alle gerechten hebben een klassieke inslag en een snufje uit de moderne tijd. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Zowel voor de vlees- of visliefhebber of de vegetariër staat er bij Irodios genoeg op de kaart. Regelmatig organiseren wij live muziek in Irodios. Uw maaltijd wordt begeleidt door de prachtige klanken van typisch Griekse muziek. Wees niet verbaasd als ons persoonlijk spontaan mee begint te dansen met de muziek. U bent dan van harte uitgenodigd om heerlijk te komen dansen.  

Ontsnap aan uw dagelijkse bekommeringen en de gehaaste wereld in restaurant Irodios. Hier wordt de tijd genomen om uw avond onvergetelijk te maken. Neem ook uw dinercheque mee, want die accepteren wij graag. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10