Karaf Food & Drinks

Dinerbon Utrecht Karaf Food & Drinks
Adres
Korte Jansstraat 13-15
3512 GM Utrecht
Telefoon
030 7434341
Dinerbon Utrecht Karaf Food & Drinks
Dinerbon Utrecht Karaf Food & Drinks
Dinerbon Utrecht Karaf Food & Drinks

Maak kennis met de uitnodigende kaart van Karaf Food & Drinks in Utrecht

Ben je al bekend met Karaf Food & Drinks in Utrecht? Zo niet, doet het je zeker goed om eens de uitnodigende kaart te bekijken. Je bent er van harte welkom voor het ontbijt, de lunch en het diner. Geniet met je dinerbon van de lekkerste koffie, Flammkuchen, cheesecakes van de Cheesecake Factory, koude en warme snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails. Bij Karaf Food & Drinks in Utrecht zijn de mogelijkheden met je cheque heel divers. Weke gerechten wil jij een keer uit komen proberen?

Karaf Food & Drinks in Utrecht met verschillende ruimtes

Wist je dat Karaf Food & Drinks in Utrecht op te delen is in verschillende ruimtes? Hierdoor is er voor iedere gelegenheid een oplossing op maat. Zo is er de mogelijkheid om te vergaderen, om te borrelen en om te dineren in een besloten gezelschap. Hoe wil jij jouw dinerbon het liefste gebruiken in het restaurant? Laat het weten door contact op te nemen met het gastvrije personeel van Karaf Food & Drinks in Utrecht. Er wordt graag met je meegedacht, zodat je jouw dinercheque optimaal kunt gebruiken.

Vergaderen bij Karaf Food & Drinks in Utrecht

Vergaderen bij Karaf Food & Drinks in Utrecht kan in de ruimte voor circa 16 personen. Hier heb je tevens ook de mogelijkheid om een borrel te organiseren. In dat geval is de ruimte geschikt voor ongeveer 30 personen. Pak je het graag groter aan met je bon? Kies dan voor een andere ruimte van Karaf Food & Drinks in Utrecht, die voor een borrel geschikt is voor 75 personen en voor een diner voor 50 personen. Met hoeveel personen wil jij jouw dinercheque gebruiken?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10