Los Argentinos Utrecht

Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Adres
Oudegracht aan de werf 127A/129
3511 AL Utrecht
Telefoon
030-2331444
Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht

Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Argentijns grillrestaurant Los Argentinos. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een oude werfkelder aan de Oudegracht, dus bij mooi weer kunt u ook heerlijk plaatsnemen op het terras aan het water. Ver weg van de drukte van de stad kunt u de bootjes voorbij zien varen en ondertussen genieten van een lekker hapje en drankje. Dit kan ook met uw Dinerbon!

De vleesliefhebber is bij grillrestaurant Los Argentinos goed op zijn of haar plek. Argentinië staat natuurlijk bekend om haar biefstuk en dat is bij Los Argentinos ook zeker te vinden. Deze kunt u ook met de Dinerbon bestellen. Ze bieden het allerbeste Argentijnse rundvlees van de pampa’s, genaamd Aberdeen Angus Beef. Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke bodem en uitgestrekte landschappen op de pampa’s is het vlees van de runderen van de hoogste kwaliteit. Het vlees wordt vacuüm verpakt en gekoeld geïmporteerd, waardoor het mals en sappig blijft. U kunt de alle soorten steaks in verschillende groottes bestellen. Wilt u liever spareribs? U kunt voor slechts €17,95 per persoon onbeperkt spareribs bestellen. Wat een feest! Overigens kunt u met uw Dinercheque ook nog eens kiezen uit de overige grillspecialiteiten en vegetarische gerechten. Tevens heeft Los Argentinos een uitgebreide wijn- en bierkaart die uw gerechten uitstekend begeleiden.

Heeft u echt zin in een uitgebreid diner met uw Dinercheque? Ga dan voor een driegangendiner bij Los Argentinos. Dit kunt u al vanaf €23,95 bestellen! Geniet van een gezellige avond uit in de Domstad!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10