Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Adres
Oudegracht aan de Werf 140 - 142
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030-2333545
Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren Diner Cadeau alleen op Dinsdag t/m Vrijdag. Geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

Begeef u in Thailand maar dat in het oer-Hollandse Utrecht! Heeft u zin om heerlijk Thais te dineren met twee of meer personen? Dan bent u bij Mahanakorn helemaal aan het juiste adres. Neem uw dinerbon mee van DinerCadeau en geniet van de heerlijk ongedwongen sfeer bij Mahanakorn! Een stukje Thailand in het historische Utrecht, zo valt Mahanakorn wel te omschrijven. Mahanakorn is gelegen op een prachtige historische locatie. Het restaurant is gelegen in een unieke Utrechtse werfkelder. Deze prachtige eeuwenoude werfkelders gelegen aan de gracht zorgen er voor dat een bezoek aan Mahanakorn een unieke ervaring is. Het team van Mahanakorn zal er alles aan doen om u een echte culinaire ervaring te brengen.

Geniet bij Mahanakorn van de heerlijke Thaise cuisine en de Thaise gastvrijheid. Bij Mahanakorn kunt u genieten van de heerlijke Thaise gerechten in een fijne, rustige en ongedwongen setting. Wanneer u de dinercheque van DinerCadeau thuis heeft liggen kunt u die gerust met u meenemen.Al sinds 1990 de plek waar je naartoe gaat voor traditioneel Thaise gerechten. Met verse ingrediënten en Thaise kruiden doen ze hier wat de Thai als geen ander kunnen: dat perfecte samenspel tussen zoet, zout, zuur en pittig creëren waar onze smaakpapillen zo dol op zijn. Exotisch genieten aan de Oudegracht.

Bent u een groot fan van de Thaise keuken of wilt u dat worden? Dan is Mahanakorn de plek gemaakt voor u. Komt u snel eens een keer bij ons en laat ons verwennen. Wij heten u van harte welkom, ook met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10