Meat & More

Dinerbon Utrecht Meat & More
Adres
De Mariastraat 8
3511LP Utrecht
Telefoon
030 2332658
Dinerbon Utrecht Meat & More

Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees? Dan hebt u iets gemeen met de eigenaars van restaurant Meat & more, de nieuwe sensatie wanneer het aan komst op vleesgerechten in Utrecht. Restaurant Meat & More bevindt zich aan de Mariastraat 8 en u bent er het hele jaar door van harte welkom met uw dinerbon om te komen genieten van de lekkerste en de meest gevarieerde vleesgerechten. De echte vlees fan kan in dit restaurant zijn of haar hart ophalen en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig in dit jonge Utrechtse restaurant. Het restaurant is sfeervol en modern ingericht, met een robuuste uitstraling. De kleur bruin is hierbij erg belangrijk en dit geeft een aardse en stoere touch. Wanneer het mooi weer is kunnen de openslaande deuren naar de Mariastraat open en heeft u een erg leuk uitzicht over de binnenstad van Utrecht.

Met uw dinercheque kunt u komen genieten van beef & good times. Op het menu staat onder andere een heerlijke burger met Wagyu vlees, bacon, truffel en paddenstoelen. Ook kunt u met uw dinerbon een Pickled Hotdog bestellen met jong belegen kaas, augurk en honingmosterdsaus. Ook kunt u een hele lamsrack bestellen, die voor u aan tafel wordt gesneden door de bediening.

Naast vlees staan er ook heerlijke visgerechten op het menu zoals een tonijnsteak met mango – chutneysaus en een heerlijke zalm met papillotte. De visliefhebbers is hier met zijn of haar dinercheque dus ook aan het goede adres! Wees welkom bij meat & more en geniet van een gezellige avond uit in Utrecht.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10