Taj Mahal (geen e-vouchers)

Dinerbon Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Adres
Zadelstraat 32
3511LV Utrecht
Telefoon
030 2314530
Dinerbon Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)

In de levendige Zadelstraat in Utrecht vindt u Indiaas specialiteitenrestaurant Taj Mahal, waar u met uw dinerbon van harte welkom bent. Dit restaurant is niet zomaar een Indiaas restaurant, nee, het is al ruim dertig jaar een begrip in Utrecht. Velen komen van ver buiten de wijk om bij Taj Mahal te genieten van de authentieke, warme uitstraling van het restaurant en de unieke en heerlijke specialiteiten. U waant zich in restaurant Taj Mahal echt even in Indiase sferen. Bij Taj Mahal draait het om u als gast. Dat merkt u niet alleen in het eten, dat met veel zorg en liefde voor u wordt klaargemaakt, maar ook aan de gastvrijheid van de bediening en de sfeer in het algemeen.

De menukaart van restaurant Taj Mahal is zeer uitgebreid en bevat de lekkerste Indiase gerechten. U kunt met uw dinercheque zelf een keuze maken uit de gerechten op de menukaart, maar u kunt ook kiezen voor een van de zes zorgvuldig door de chef samengesteld menu’s. Waaronder het Golden Bengal Menu, Het Shahjahan Menu en het Taj Mahal menu. Vraag vooral advies aan de bediening over het menu dat het beste bij uw smaak past. De Indiase keuken kent namelijk een veelheid aan verschillende smaken met ook een verschillende pittigheidsgraad, dus voor iedere smaak is er wel een geschikt gerecht te vinden.

Laat u meevoeren in Indiase sferen en kom zelf proeven van de vele heerlijkheden die de Indiase keuken te bieden heeft. U kunt het gehele jaar door met uw dinercheque betalen dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10