Tapperij Thijs

Dinerbon Utrecht Tapperij Thijs
Adres
Willem van Noortstraat
3514 GA Utrecht
Telefoon
030 7431513
Dinerbon Utrecht Tapperij Thijs

In de altijd bruisende stad Utrecht kunt u Tapperij Thijs vinden. Dit is een oud bruin café, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het gebouw waar Tapperij Thuis zich in bevindt, is al sinds 1904 een horecagelegenheid. Toch is er eigenlijk alleen informatie bekend van na de Tweede Wereldoorlog over de eerdere cafés die hier in gezeten hebben. Vanaf na de oorlog diende het toenmalige café vooral als biljartcentrum. Nu nog steeds is Tapperij Thijs het thuis voor biljartvereniging De Viersprong. Hoe Tapperij Thijs, dat bestaat sinds 2016, bekend staat, is als een oud bruin café met Franse uitstraling.

 

In Tapperij Thijs wordt natuurlijk gedronken, zoals de naam doet vermoeden. Bij Tapperij Thijs is nog een borreluur, waarin iedereen gezellig kan komen borrelen (dat kan de rest van de dag natuurlijk ook). Tapperij Thijs biedt een groot aanbod aan speciaalbieren aan. Ook zijn er goede wijnen te krijgen en een kleine kaart waarvan u eten kunt bestellen. Op deze kleine maar fijne kaart zijn de meest populaire gerechten die besteld worden de wijn- en bierplank. Ook kunt u bij Tapperij Thijs uw dinerbon of dinercheque inleveren.

 

Verder is leuk aan Tapperij Thijs dat er vaak live voetbalwedstrijden worden uitgezonden. In een café voetbal kijken is nét even sfeervoller dan thuis natuurlijk. Ook is het mogelijk om uw verjaardag, familiefeest, jubileum of nog iets anders bij Tapperij Thijs te vieren. Er worden hiervoor verschillende mogelijkheden aangeboden. Wat in ieder geval een pluspunt is, is dat Tapperij Thijs een airconditioning heeft. Hierdoor wordt het niet snel te warm in het café.

 

Tapperij Thijs is elke dag in de week geopend, behalve op maandag. Op dinsdag en zaterdag is het open tussen 16:00 en 22:00. Op woensdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 16:00 tot 00:00 en op zondag is Tapperij Thijs open van 14:00 tot 19:00. Wanneer het erg gezellig is, kan het altijd zo zijn dat Tapperij Thijs langer open is!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10