Wagamama Utrecht

Dinerbon Utrecht Wagamama Utrecht
Adres
Stationsplein 13-14
3511 ED Utrecht
Telefoon
030 7605030
Dinerbon Utrecht Wagamama Utrecht
Dinerbon Utrecht Wagamama Utrecht
Dinerbon Utrecht Wagamama Utrecht

Maak kennis met de gevarieerde kaart van Wagamama in Utrecht

Wagamama in Utrecht biedt een gevarieerde kaart met uitnodigende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van chilies, noodles, gember en andere mooie basiselementen. Laat je verrassen door de rijst- en noodlegerechten en kies uit vele lekkere bijgerechten en salades. Ideaal om samen te delen. Uiteraard heb je met je dinerbon ook de keuze uit diverse verse sappen, desserts, sake, wijn en warme dranken.

Geniet met je dinerbon van verse ingrediënten en de hoogste standaarden

Bij Wagamama in Utrecht weten ze als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is. Daarom wordt er enkel gewerkt met verse ingrediënten en volgens de hoogste standaarden. Hierdoor geniet je nog meer van overheerlijke aroma’s en smaken. Want laten we eerlijk zijn, eten is het beste als het vers wordt geserveerd. Kom jij met je dinercheque binnenkort een keer langs bij Wagamama in Utrecht? Het gastvrije personeel ontvangt je graag aan het Stationsplein 12-14. Het restaurant is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig.

Reserveer vooraf een tafel als je komt eten met een grote groep

Wil je met je dinercheque genieten van het eten met een grote groep? Geen probleem! Maak in dat geval op voorhand een reservering bij Wagamama in Utrecht. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het eten af te halen, zodat je thuis geniet van de overheerlijke smaken die je Japanse keuken je te bieden heeft. Het restaurant is op maandag geopend van 12:00 uur - 21:00 muur, op dinsdag en woensdag van 11:30 uur 21:00 uur, op donderdag tot en met zaterdag van 11:30 uur - 21:00 uur en op zondag van 12:00 uur -21:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10