Yunak Eethuis

Dinerbon Utrecht Yunak Eethuis
Adres
Kanaalstraat 84
3531 CL Utrecht
Telefoon
030 8890005
Dinerbon Utrecht Yunak Eethuis
Dinerbon Utrecht Yunak Eethuis
Dinerbon Utrecht Yunak Eethuis
Dinerbon Utrecht Yunak Eethuis

Heb je de afgelopen tijd van iemand een dinerbon of dinercheque gekregen? Dan zul je een leuk restaurant uit moeten zoeken om de dinerbon binnenkort te besteden. Ben je van plan om dit te doen bij een leuk restaurant in Utrecht? Dan zijn er talloze opties. Veel restaurants in Utrecht accepteren de dinercheque als betaalmiddel. Een van die restaurants is Yunak.

Yunak begon in 2008 als Turkse bakkerij in de wijk Lombok. Je kon hier terecht voor Turks brood en belegde broodjes. De bakkerij werd al snel een begrip in Lombok en was erg populair onder bewoners en bezoekers. Dit was voor eigenaar Ramazan Ergun het teken om uit te breiden. Hij toverde de bakkerij om tot een restaurant, waar je dagelijks van 08:00 tot 21:00 terecht kunt. Je kunt hier dus ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast is hij ook een halal cateringservice begonnen die je in kunt huren voor bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen.

Op het menu van Yunak vind je typische Turkse specialiteiten. Wil je graag komen ontbijten? Dan heb je de keuze uit verschillende broodjes en yoghurt. Al in de tijd dat Yunak nog een bakkerij was, stonden ze bekend om hun Turkse pizza’s. Deze zijn ideaal om te bestellen als lunch. Is het lekker weer? Bestel je Turkse Pizza dan to go en wandel een rondje door de wijk rondom het restaurant. Ook een specialiteit is de kano pizza. Het is aan te raden deze alleen te bestellen als heel veel honger hebt of met meerdere mensen bent. Deze pizza is namelijk bijna 1 meter lang en belegd met gehakt, sla, tomaat, ui, peterselie en citroen.

Wil je bij Yunak komen dineren? Dan kun je genieten van bijzondere en authentieke gerechten zoals verse Turkse Linzensoep, Börek en Kumpir. Kumpir is een gerecht wat je in Nederland niet zo vaak tegenkomt. Het is een aardappel gebakken in een speciale oven en vervolgens geprakt met boter en speciale kaas. Erg lekker te combineren met linzensoep en ideaal als je een dagje vegetarisch wil eten. Sluit je diner bij Yunak af met een overheerlijk stuk baklava, een kopje koffie of een grote kop Turkse thee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10