Op Zuid NY Style Bar & Bistro

Dinerbon Utrecht Op Zuid NY Style Bar & Bistro
Adres
Neerlandiakade 2B
3525BT Utrecht
Telefoon
030 2451118
Dinerbon Utrecht Op Zuid NY Style Bar & Bistro
Dinerbon Utrecht Op Zuid NY Style Bar & Bistro
Dinerbon Utrecht Op Zuid NY Style Bar & Bistro

Restaurant Op Zuid in Utrecht is een New York Style bistro & bar. Je vindt Op Zuid in Utrecht Zuid, in de wijk Hoograven. Het restaurant is geïnspireerd op de eetcultuur van New York. New York staat bekend als een mengelmoes van honderden verschillende culturen. Deze eetcultuur vormt de basis van de menukaart van Op Zuid.

Wie binnenloopt bij Op Zuid ziet meteen dat het restaurant met zorg is ingericht. De inrichting is een mix van vintage meubels en stoere creatieve elementen. De inrichting is kleurrijk en modern tegelijk. Je ziet een muur vol graffiti, industriele tafeltjes, kleurrijke stoelen en een prachtige pizzaoven. Het geheel wordt afgemaakt met planten en bij mooi weer is er een uitgebreid terras aan het water van de Vaartsche Rijn.

Op een zomerse dag is Op Zuid de ideale locatie voor een borrel met collega’s, familie of vrienden. Het restaurant schenkt 15 verschillende soorten bier en heeft een uitgebreide wijnkaart. Kom je borrelen bij Op Zuid? Bestel dan de Borrelplank met verschillende snacks en hapjes of kies zelf iets uit het assortiment borrel snacks.

Op Zuid heeft een houtgestookte steenoven, waar pizza’s en focaccia’s binnen no time in worden afgebakken. Dit geeft de pizza’s een authentieke Italiaanse bodem en smaak. Ook beschikt Op Zuid over een Josper grill. Hierin worden vlees- visgerechten met houtskool bereid en krijgen de gerechten een sappige, malse smaak. Er wordt door het restaurant veel geïnvesteerd in de kwaliteit van producten en de bereiding. Dit om de smaak van de overheerlijke gerechten te garanderen.

Kom je dineren bij Op Zuid? Dan kun je kiezen uit gerechten als: gevulde portobello, Aziatische bao bun, een beef of vegan burger, picanha, tonijnsteak en risotto. Daarnaast worden er overheerlijke pizza’s en focaccia’s gemaakt in de steenoven en zijn er verschillende desserts verkrijgbaar.

Wil je binnenkort bij Op Zuid lunchen, borrelen of dineren? Het restaurant is elke dag geopend van 11:30 tot 00:00. Bij mooi weer kun je plaats nemen op het ruime terras aan het water. Heb je nog een dinerbon of dinercheque liggen thuis? Vergeet deze dan niet mee te nemen. De dinerbon en dinercheque kun je bij Op Zuid namelijk gebruiken als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10