't Kruytvat

Dinerbon Vinkeveen 't Kruytvat
Adres
Herenweg 2-4
3645 PP Vinkeveen
Telefoon
0297 - 263295
Dinerbon Vinkeveen 't Kruytvat
Dinerbon Vinkeveen 't Kruytvat
Dinerbon Vinkeveen 't Kruytvat

Kom met uw dinerbon eens naar 't Kruytvat! U vindt ons gezellige eetcafé in een van de oudste panden van Vinkeveen. Het pand dateert uit 1880, maar er is bij ’t Kruytvat slechts 1 ding ouderwets; en dat is de gezelligheid! ’t Kruytvat bestaat sinds 1972 en is in die 40 jaar een begrip geworden in Vinkeveen in omstreken. Bij ons kunt u genieten van een gezellig café-avondje, maar ook van een lekker etentje met familie of vrienden in het restaurant. Op het menu staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, als ook soepen, maaltijdsalades en nog veel meer.

In ons bargedeelte hangt een gezellige oude bruine sfeer. U kunt gezellig aan de bar een drankje doen met collega’s of vrienden, een kaartje leggen of een potje darten. Natuurlijk is het mogelijk voordat u iets gaat eten aan de bar iets te drinken en u kunt ook gezellig aan de bar blijven zitten met een hapje eten. In ons café kan niet gerookt worden, maar wij hebben een prachtige grote rookruimte met airco en afzuiging. Zelfs in deze ruimte merk je de authentieke sfeer van ’t Kruytvat. In het restaurant gedeelte kunt u ongedwongen een hapje eten of lekker uitgebreid tafelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor feesten en partijen of voor catering bij u thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op de mooie dagen kunt u bij ons terecht op ons kleine, maar erg gezellige terras. Met aan de ene kant het prachtige uitzicht over de landerijen en aan de andere kant de Heul brug. Regelmatig gaat de brug open en kunt u de bootjes zien varen. Van dit prachtige Hollandse uitzicht kunt u bij ons ook met uw dinercheque genieten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10