Restaurant De Sous-Chef (geen E-vouchers) (M.u.v. zaterdag, zondag, feestdagen en bijzondere dagen)

Dinerbon Woudenberg Restaurant De Sous-Chef (geen E-vouchers) (M.u.v. zaterdag, zondag, feestdagen en bijzondere dagen)
Adres
Dorpsstraat 21
3931ED Woudenberg
Telefoon
033 2862286

Let op: Bij dit restaurant moet u van tevoren reserveren onder vermelding van Diner Cadeau

Restaurant Sous-Chef in Woudenberg is echt een restaurant waar iedereen welkom is en ook iedereen zich zal thuis voelen. De naam verwijst naar het gebrek aan aan hiërarchie binnen het restaurant. Iedereen is hier gelijk. Het passioneerde keukenteam werkt gemoedelijk en volle overgave aan een onvergetelijk avond vol met heerlijke culinaire ontdekkingen.

 

Of u nu komt voor een lekkere uitgebreide lunch, een intiem diner of gewoon voor een borrel: de deur staat altijd voor u open bij Restaurant Sous-Chef in Woudenberg. De menukaart is zeer uitgebreid en u  vindt er gerechten op zoals: tonijn op drie wijze: tartaar, geroosterd en gemarineerd, ook kunt u een rundercarpaccio bestellen met truffelmayonaise, pesto, geroosterde nootjes en pecorino. Voor de hoofgerechten moet u denken aan bijvoorbeeld gebakken zeebaarsfilet met saffraan saus, of Zuid Amerikaanse pepersteak met licht pittige salsa van tomaat. Ook bestaat er de mogelijkheid om een geweldig gerecht te bestellen met verse vis, of bijvoorbeeld een vegetarisch gerecht.

 

Het keukenteam van Restaurant Sous-Chef in Woudenberg is zeer avontuurlijk en niet bang om te experimenteren met ingrediënten en smaken. Bij al deze activiteiten staan de gastvrijheid en uw beleving van de avond in het middelpunt. De wijnkaart is al even uitgebreid!

 

Bent u in het bezit van een Dinerbon of dinnercheque? Dan moet u die zeker meenemen, want die kunt u hier verzilveren! Heeft u dus zin om lekker lang te tafelen, terwijl u geniet van heerlijke culinaire topgerechten? Kom dan eens langs bij Restaurant Sous-Chef in Woudenberg! (geen E-Vouchers) 

 

M.U.V: zaterdag, zondag, feestdagen en speciale dagen oa Valentijnsdag, moederdag, vaderdag enz.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10