Restaurant 't Klooster

Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Adres
Markt 15
3961BC Wijk Bij Duurstede
Telefoon
0343 593366
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster

Ben je op zoek naar een restaurant in het midden van het land waar je uitgebreid culinair kunt genieten? Neem dan eens een kijkje bij restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede. Restaurant ‘t Klooster heeft een rijke geschiedenis en bevindt zich nabij het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Heb je toevallig van iemand een dinercheque of dinerbon gekregen? Neem deze dan mee om je lunch of diner mee af te rekenen.

Bij restaurant ’t Klooster draait het om de ingrediënten. Chef-kok Roy Schipper hanteert het motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Alle gerechten worden mooi gepresenteerd, maar het gaat de kok om de kwaliteit van de ingrediënten. Restaurant ’t Klooster is gevestigd in een zestiende-eeuws pand aan de Nederhof. Dit is een van de oudste hofjes van Nederland. Je moet even zoeken om het restaurant te vinden, maar dit draagt alleen maar bij aan de belevenis.

Wie bij het restaurant komt eten, kan kiezen uit verschillende arrangementen. Bestel je het liefst losse gerechten of wil je alleen een voorgerecht proeven? Bij restaurant ’t Klooster is dat geen probleem. Wil je uitgebreid culinair genieten, dan is het restaurant helemaal een goede keuze. Kom je tijdens de lunch? Dan kun je al voor €26 een 2-gangenmenu bestellen. Voor een meerprijs kun je ook 3 of 4 gangen bestellen. Ook populair is de high-tea. Op doordeweekse dagen kun je deze reserveren vanaf tien personen. In het weekend voor twee personen. Bestel indien gewenst Champagne of Cava en geniet van de verschillende zoete en hartige hapjes die worden geserveerd.

Het hoogtepunt van het restaurant is toch wel het diner. Kies het aantal gangen dat je wilt eten en laat je verrassen door de kok. Je kunt al een menu bestellen vanaf €42.50 per persoon. Wil je bijpassende wijnen bij de gerechten? Het wijnarrangement kun je bestellen voor €7 per glas. Geniet van de verfijnde gerechten van het restaurant en beleef een onvergetelijke avond met je tafelgenoten.

Ben je van plan binnenkort bij restaurant ’t Klooster te gaan eten? Vergeet dan niet de dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze kun je bij het restaurant inwisselen en hier de rekening mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10