Restaurant 't Klooster

Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Adres
Markt 15
3961BC Wijk Bij Duurstede
Telefoon
0343 593366
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster
Dinerbon Wijk Bij Duurstede Restaurant 't Klooster

Culinair verrassen door ‘gewoon’ te blijven

Zijn restaurant ‘t Klooster is gevestigd in een pand met een rijke historie. Hier wil chef-kok Roy Schipper zelf geschiedenis gaan schrijven. Zijn verhaal zal er een worden vol culinaire hoogtepunten, mooie hoge smaken en vooral veel uren in de keuken om zijn gasten te verwennen met eerlijke gerechten. Zonder te veel fratsen. Want Roy houdt gewoon van lekker koken.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg: wie kent de uitspraak niet? Het is een zegswijze die Roy op het lijf geschreven is. “Dat geldt ook voor mijn eten”, benadrukt hij. “Wat er op het bord gebeurt, moet vooral de smaak ten goede komen. Dáár gaat het mij om. Natuurlijk moet het wel mooi gepresenteerd worden, de zintuigen moeten immers verwend worden. Daar zorg ik samen met mijn vrouw Chantal ook voor in de aankleding van de tafels, de ontvangst, de aandacht van de bediening en mooie begeleidende wijnen. Maar vorm zal hier nooit boven de inhoud gaan. Mensen komen hier om lekker te eten. En daar is al onze energie dan ook op gefocust.”

Eenvoudig of uitgebreid Die energie is voelbaar als een frisse wind die door het restaurant waait. Roy en zijn vrouw – met ingang van oktober 2018 de nieuwe uitbaters van ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede – zijn meteen druk aan de slag gegaan met een gloednieuw menu-concept. “We bieden onze gasten zoveel mogelijk eigen inbreng. Willen zij losse gerechten bestellen van de kaart, bijvoorbeeld alleen een voorafje en een dessert of enkel een hoofdgerecht, dan kan dat gewoon. Daarbij hebben we de prijzen laagdrempeliger gemaakt. We zijn er immers voor iedereen in en om Wijk bij Duurstede die van lekker eten houdt en eens even verwend wil worden. Gasten kunnen zelf beslissen hoe zij hun culinaire beleving invulling geven. Houdt u het graag bij eenvoudige verwennerij, of gaat u voor een uitgebreide streling van de tong? We regelen het hoe dan ook met liefde.”

Wij verwelkomen u heel graag met uw dinercheque of dinerbon!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews