Fabels Eten en Drinken

Dinerbon Woerden Fabels Eten en Drinken
Adres
La Fontaineplein 31
3446 BX Woerden
Telefoon
0348 408077
Dinerbon Woerden Fabels Eten en Drinken
Dinerbon Woerden Fabels Eten en Drinken

Restaurant meets bistro bij Fabels Eten en Drinken in Woerden

Restaurant meets bistro bij Fabels Eten en Drinken in Woerden. In het restaurant kun je dan ook maar al te goed genieten van lekker eten in een informele, gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Neem plaats op het gezellige restaurant of in het restaurant en laat je verassen door de gevarieerde kaart. Kom je binnenkort met je dinerbon langs bij Fabels Eten en Drinken in Woerden. Het personeel ziet je graag verschijnen voor een hapje en een drankje, of dit nu overdag of in de avond is.

De hele dag door geniet je met je dinerbon bij Fabels Eten en Drinken in Woerden

Bij Fabels Eten en Drinken in Woerden weten ze maar al te goed wat lekker eten en wat lekker drinken is. Overdag en in de avond worden er diverse soorten gerechten geserveerd, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met mooie streekproducten. Fabels Eten en Drinken in Woerden is goed te bereiken. Van dinsdag tot zondag ben je met de dinercheque van harte welkom en je hebt de mogelijkheid om de hele dag gratis te parkeren voor de deur.

Diverse gerechten met vlees, gerechten met vis en vegetarische gerechten bij Fabels Eten en Drinken in Woerden

Wist je dat je met de dinercheque de keuze hebt uit diverse gerechten met vlees, gerechten met vis en vegetarische gerechten bij Fabels Eten en Drinken in Woerden? Zo weet je zeker dat er niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van het gezelschap voldoende keuze is. Om er helemaal zeker van te zijn dat je ook een tafeltje kunt krijgen op het terras of in het restaurant, kun je het beste van tevoren even informeren bij het personeel van Fabels Eten en Drinken in Woerden. De lunch wordt van dinsdag tot en met vrijdag geserveerd vanaf 11:30 uur en het diner van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10