Restaurant in den Wijngaard

Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Adres
Smedekensbrug 34
4527GE Aardenburg
Telefoon
0117 491236
Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard

Wist u dat u nu ook met uw dinerbon kunt gaan eten over de grens in België? Langs de provinciale weg tussen Maldegem en Aardenburg ligt een prachtig stuk Zeeuws Vlaanderen, vol mooie natuur. Op deze locatie vindt u ook restaurant In Den Wijngaard, dat tevens een zalencomplex omvat én een escargotkwekerij. U kunt bij restaurant In Den Wijngaard met uw dinercheque komen genieten van heerlijke lekkernijen, maar ook van leuke presentaties over de escargots en een rondleiding door de escargotkwekerij. De escargots die worden gekweekt bij In Den Wijngaard worden niet alleen geserveerd in het eigen restaurant, maar zij weten ook hun weg te vinden naar diverse andere gerenommeerde restaurants met een Michelin ster.

In restaurant In Den Wijngaard kunt u met uw dinerbon proeven van uiteenlopende grill- en escargotspecialiteiten. Daarnaast kunt u wanneer u iets leuks te vieren hebt mee doen met een van de high tea feesten. U kunt dan genieten van heerlijke huisgemaakte thee en lekkernijen. Heeft u een ander evenement in gedachten, neem dan vooral contact op met het restaurant. Zij denken graag met u mee om het vieren van uw jubilea, huwelijksfeesten en andere familiegelegenheden mogelijk te maken. Omdat de zaal zicht heeft op de tuin, is het een leuke omgeving voor het vieren van een dergelijk feest. Ook voor zakelijke gelegenheden is het echter een inspirerende omgeving.

Saskia en Patrick Notenboom hopen u spoedig welkom te mogen heten in restaurant in den Wijngaard voor een geslaagd diner of een mooi feest. Vergeet uw dinercheque niet mee te nemen, want daar kunt u het hele jaar door mee betalen bij In Den Wijngaard!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10