Restaurant 't is boven!

Dinerbon Oostburg Restaurant 't is boven!
Adres
Raadhuisplein 3b
4501 BG Oostburg
Telefoon
0117 - 455226
Dinerbon Oostburg Restaurant 't is boven!
Dinerbon Oostburg Restaurant 't is boven!
Dinerbon Oostburg Restaurant 't is boven!

Restaurant ’t is boven is een uniek restaurant in Oostburg. Het is namelijk een van de weinige restaurant is Zeeuws Vlaanderen met een op Spaanse specialiteiten gebaseerde keuken. U kunt vanaf nu bij dit knusse restaurant terecht met uw dinerbon. Wanneer u groot fan bent van tapas en de Spaanse keuken, of wanneer u deze juist wilt gaan ontdekken, dan bent u bij restaurant ’t is boven aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurantje gevestigd op de eerste verdieping van het pand aan het Raadhuisplein 3B in Oostburg.

De gerechten uit de keuken zijn vol van warme, Spaanse invloeden en ze zijn gebaseerd op de Spaanse eetcultuur. Dit betekent dat de gerechtjes geportioneerd zijn en het eten ervan daardoor extra gezellig wordt. De gerechten moeten volgens het team van ’t is boven namelijk niet de hoofdrol spelen in de avond uit, dat zij namelijk de gasten! Zij moeten de perfecte avond kunnen ervaren waarbij drinken, eten en een ontspannen sfeer de middelen zijn om een avond met elkaar te genieten. Uiteraard is het eten van hoogstaande kwaliteit en wordt er gewerkt met de beste, verse ingrediënten. De hapjes op de kaart zijn verassend en vernieuwend en u hebt met uw dinercheque de mogelijkheid om zelf uw unieke combinatie van gerechtjes samen te stellen.

Kom zelf genieten van de gastvrijheid, de ongedwongen sfeer en het lekkere Spaanse eten en vergeet niet om uw dinerbon mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10