In Den Vlaemschen Pot

Dinerbon Philippine In Den Vlaemschen Pot
Adres
Philipsplein 16
4553 AM Philippine
Telefoon
+31 (0)11 549 1511
Dinerbon Philippine In Den Vlaemschen Pot
Dinerbon Philippine In Den Vlaemschen Pot

Bij In Den Vlaemschen Pot staat lekker en goed eten centraal

Reserveer je binnenkort met je dinerbon een tafel bij Den Vlaemschen Pot> In dit gezellige restaurant staat lekker en goed eten centraal. Je kunt natuurlijk met een vriend of partner langskomen, maar dankzij de aparte ruimte zijn er ook tafels voor 16 personen mogelijk. Er wordt gewerkt met mooie producten van het seizoen en met je dinerbon heb je bij In Den Vlaemschen Pot een ruime keuze op de kaart.

Kies uit verschillende maandmenu's en suggestie menu's bij In Den Vlaemschen Pot

In Den Vlaemschen Pot biedt regelmatig diverse suggestie menu's aan. Ideaal als je met de dinercheque bijvoorbeeld langs wilt komen met een grotere groep. Je weet hierdoor zeker dat er voor ieder wat wils is te verkrijgen en dat zowel jong als oud heerlijk kan genieten bij In Den Vlaemschen Pot. Voor zowel de vegetarische eter, de vleesliefhebber als de visliefhebber biedt In Den Vlaemschen Pot meer dan genoeg keuze op de kaart. Ook heb je de keuze uit een wisselende maandmenu en er zijn regelmatig speciale menu’s voor de bijzondere dgen. Denk hierbij aan Paasmenu's, Moederdagmenu's, kerstmenu’s en Vaderdagmenu's. Wat voor soort menu wil jij graag een keer uitproberen bij Den Vlaemschen Pot?

Kom voor de lunch of het diner langs bij In Den Vlaemschen Pot

Kom voor de lunch of het diner langs bij In Den Vlaemschen Pot! Je bent met de dinercheque van harte welkom. Voor de lunch kun je van dinsdag tot en met zondag langskomen tussen 12:00 uur - 17:00 uur. Het diner is van dinsdag tot en met zondag te reserveren tussen 17:00 uur - 21:00 uur. In Den Vlaemschen Pot is gevestigd aan het Philipsplein 16 in Philippine.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10