Hotel Resort Land en Zee

Dinerbon Scharendijke Hotel Resort Land en Zee
Adres
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon
0111-671785
Dinerbon Scharendijke Hotel Resort Land en Zee

Wilt u graag lekker uit eten met uw dinerbon in Zeeland, en dan het liefst op een locatie waar u een fijne culinaire avond kunt combineren met een dag vol activiteiten? Dan is een bezoek aan Hotel Resort Land & Zee echt iets voor u. Hotel Resort Land & Zee bevindt zich aan de Rampweg 28, op kleine afstand van de kleine plaats Scharendijke en de populaire badplaats Renesse. Het resort is in 2006 gebouwd en bestaat uit een camping, een hotel, meerdere feestelijk zalen die af te huren zijn voor feesten, partijen en andere evenementen en niet te vergeten een heerlijk restaurant: restaurant Zeeuws Verlangen.

In dit restaurant dat hoort bij Hotel Resort Land & Zee bent u van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van heerlijke maaltijden met een Zeeuwse twist. Omdat het menu om de zoveel tijd wisselt, staat het menu niet op de website, maar kunt u telefonisch contact opnemen met restaurant Zeeuws Verlangen om er achter te komen welke heerlijkheden er deze dagen op het menu staan! Waar u wel van kunt uitgaan is dat wanneer u met uw dinerbon gaat eten bij Zeeuws Verlangen alle gerechten worden bereid van verse ingrediënten en dat de gerechten met veel liefde worden samengesteld door de chef en zijn keukenteam.

Laat u verassen door alle mogelijkheden in het restaurant met uw dinercheque, maar ook door alle andere activiteiten die om en rond het resort te doen zijn! Een bezoek aan Resort Land & Zee staat garant voor een mooie dag of zelfs meerdere mooie dagen uitwaaien in Zeeland.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10