Attraverso

Dinerbon Zelhem Attraverso
Adres
Doetinchemseweg 2
7201BS Zelhem
Telefoon
0314 724724
Dinerbon Zelhem Attraverso
Dinerbon Zelhem Attraverso
Dinerbon Zelhem Attraverso
Dinerbon Zelhem Attraverso

De naam Attraverso betekent 'aan de overkant'. Deze pizzeria in Zelhem heeft namelijk aan de overkant een gelateria, een ijswinkel met overheerlijk ambachtelijk gemaakt ijs. Zo weet u zeker dat u flink kunt genieten met uw Dinerbon. De pizza’s komen uit de houtoven die speciaal voor deze eetgelegenheid is gemetseld. Ook de andere gerechten, drankjes en desserts staan voor eersteklas Italiaanse kwaliteit. De producten die de basis vormen zijn namelijk altijd huisgemaakt en met de hand bereid. In de ijssalon vindt u meer dan twintig wisselende smaken ijs, gemaakt door een Italiaanse familie.

De pizzamaker van Attraverso is afkomstig uit Sardinië. Hij is aangetrokken omdat hij een grote naam is in de wereld van de pizzaioli, de pizzamakers. Hem is het bakken van een authentieke pizza uiteraard wel toevertrouwd. De pizza’s worden bereid volgens de werkwijze van de pizzabakkers in Napels en hebben een hoge rand met enkele luchtbellen. De keuze op de pizza- en kinderpizzakaart gaat van een simpele pizza margherita tot een pizza carnivore met smakelijke vleessoorten en een pizza stagione met beleg van het seizoen. Uiteraard kunt u voordat u met de maaltijd begint eerst genieten van typisch Italiaanse voorgerechten en hapjes. Pastaliefhebbers likken hun vingers af bij de handgemaakte cannelloni en ravioli. Geen trek in pasta of pizza? Dit restaurant biedt u met het steengrillconcept ook de mogelijkheid om op gloeiend hete stenen uw eigen vis of biefstuk te bereiden. U kunt met uw Dinercheque bovendien de Italiaanse speciaalbieren van Angelo Poretti en een aantal prijswinnende wijnen proberen.

Tot slot heeft u de keuze uit heerlijke desserts en ijssoorten, waarmee u uw eigen coupe kan samenstellen. Of sluit u de avond liever af met een verfijnde Italiaanse Mondrian espresso? Met uw Dinercheque kunt u alle kanten op bij deze pizzeria aan de Doetinchemseweg 2 in Zelhem. De openingstijden van de ijssalon aan de overkant zijn overigens afhankelijk van het weer. Weer of geen weer, met uw Dinerbon bent u hoe dan ook verzekerd van een geweldige avond bij pizzeria Attraverso, waar u dankzij de authentieke gerechten, de uitgebreide wijnkaart en de huisgemaakte desserts altijd een topavond heeft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10